Leüttette magát a postás

Vágólapra másolva!
Saját magát raboltatta ki az a postás, akit hétfőn leütöttek és elvitték a nála lévő pénzt. A postás elmondása szerint miközben motorkerékpárját tolta, valaki hátulról leütötte, és kirabolta. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a rablást a postás ismerősével követte el.
Vágólapra másolva!

Saját magát raboltatta ki az a 20 éves postás, akit hétfőn Budapesten leütöttek és elvitték a nála lévő pénzt - közölte a rendőrség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Dancs Róbert százados a hétfőn történteket felidézve közölte: a postás elmondása szerint Budapesten a XVI. kerületben, miközben motorkerékpárját tolta, valaki hátulról leütötte. Miután magához tért, észrevette, hogy a táskájából hiányzik a pénz. A postás könnyebb sérülést szenvedett, megfigyelésre kórházba szállították.

A BRFK nagy erőkkel megkezdte az adatgyűjtést, tanúkihallgatást, melynek eredményeként kiderült, hogy a rablást a postás 21 éves budapesti ismerősével előre kitervelten követte el. A postai alkalmazottat a kórházban, társát a XV. kerületben egy buszmegállóban fogták el hétfőn este. Kihallgatásukon elismerték tettüket, és elmondták, hogy az elrabolt pénzből már felhasználtak egy kisebb összeget - közölte a százados. Dancs Róbert megjegyezte, hogy az ügyben a további eljárást, az elkövetők őrizetbe vétele mellett, sikkasztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja a BRFK.