Közlekedés - csütörtök

Budapest

Felvonulás miatt időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani 9.30-11.00 óráig a Bajza utca -Andrássy út - Hősök tere - Kós Károly sétány- útvonalon. A Városligeten átvezető Kós Károly sétányra gépjárművel nem lehet behajtani csütörtök reggel 7 órától vasárnap este 8 óráig. Addig az M3-as autópályát a Hungária körút felől érhetik el.  

A XVIII. kerületben a Városház utcát rendezvény miatt lezárják 7.00-20.00 óráig a Kossuth Lajos utca és az Üllői út között, ezért a 19-es és a 36-os autóbuszok kerülőúton közlekednek.

Mától ismét közlekedik a Kishajó, amellyel a Boráros tér és a Rómaifürdő között hajózhatunk pénteken, szombaton és vasárnap, valamint munkaszüneti napokon - szeptember 1-ig.

Az Árpád hídtól közvetlen autóbuszjárat indul a Szentendrei Skanzenhez de. 10 órakor, onnan vissza Budapestre pedig 15 órakor.

A Felvonulási téren tilos parkolni a Városligeti fasor és a Peterdy utca között ma 18 óráig rendezvény miatt.

Vidéki utak

A tehergépkocsiknak Rábafüzesnél befelé három órát kell várakozniuk.

Az M0-ás autóúton a 17-es és 15-ös km között lezárták az M1 felé vezető oldalt. Az ellenkező oldalon egy-egy sáv járható. A halásztelki csomópontnál az M5 felől nem lehet lehajtani, korábban, Szigetszentmiklósnál jöjjenek le.

Az M1-esen Bicske közelében két helyszínen lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. Bicskénél nem használható a felhajtó, lehajtani a herceghalmi, felhajtani a Tatabánya-óvárosi csomópontnál lehet.

Az M3-as autópályán megkezdték a bagi völgyhíd felújítását, emiatt a Polgár felé vezető oldalt a 34-es és a 38-as km között lezárták. A járműveket a főváros felé vezető pályára irányítják. Gyöngyösnél a 74-es és a 79-es km között a Polgár felé haladókat szintén a Budapest felé vezető oldalra terelik át, mert felújítják a burkolatot. A terelés miatt Budapest felől a Gyöngyös-keleti csomópontban nem lehet le- kanyarodni.

Ma és holnap 8.00 és 22.00 óra között egyirányúsítják a 24-es főút Gyöngyös és a gyöngyössolymosi elágazás közötti szakaszát.

Tolcsván autóversenyt tartanak. 8.00 és 16.00 óra között lezárják az Erdőbénye és Tolcsva közötti utat, kerülő utat kijelöltek.

A Tisza Triatlon miatt ma 13.00-17.30, holnap pedig 10.00 és 14.30 között részlegesen lezárják a Tiszaújváros és Kesznyéten közötti utat.

Karcagon már tart "A Mesterségek Művészete Nap" programja. Néhány utcát 2- án 12.00 óráig lezártak, ezt táblák is mutatják.

Az 56-os főúton Bátaszéken rendezvény miatt rendőrök irányítják a forgalmat 9.00 és 11.00 óra között. Budajenőn 14.30 és 16.00 óra között is felvonulás miatt forgalomirányítás várható.

A belföldi fuvarban közlekedő 7,5 tonna feletti tehergépjárművek ma 22.00 óráig nem közlekedhetnek a közutakon. Pénteken nincs korlátozás, de szombat 22.00 órától, vasárnap 22.00 óráig a megszokott rend szerint van érvényben a kamiontilalom.