Közlekedés - hétfő

Vidéki utak

Az autósoknak Hegyeshalomnál és Parassapusztánál kifelé harminc percet kell várniuk, míg befelé Sopronnál kell félórás várakozással számolni. A barcsi határállomás felújítása miatt a kilépő forgalmat a belépők oldalára terelik.

A 4- es főúton Albaertirsa és Ceglédbercel között burkolatszélesítés miatt mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani.

A 6-os főúton Pécsett a 193-as km-nél építési munkák miatt sávlezárás és sebességkorlátozás érvényes.

Budapest

A Gyömrői úton javítják a közvilágítási lámpákat a Felsőcsatári út közelében. A belső sávot mindkét irányban kosaras-kocsi foglalja el, várhatóan du. 4 óráig.

A Jászberényi úti felüljáró mellett a városhatár felé vezető oldalon a szerviz utat hétfőtől lezárják, mert javítják a vízvezetéket. A munkák idején a 168-as autóbuszok a Ferihegyi úti végállomás felé a Jászberényi út-Fátyolka utca-Bogáncsvirág utca módosított útvonalon viszik az utasokat, ezért nem érintik a Tarkarét utcai és a Kollégium megállóhelyet. Ideiglenes megállót találnak a Jászberényi úton a Fátyolka utca előtt.

A Várhegyen az Ostrom utcában a Bécsi kapu tér közelében a Hunfalvy utcánál útszűkületen kell áthajtani.

A II. kerületben az Ürömi utcában a Zsigmond tér után a Szépvölgyi út felé vezető oldalt elkerítették. A munkaterület mellett át kell húzódni a szembejövők sávjába.

A Belvárosban az Apáczai Csere János utcában a Régi posta utca előtt az útpálya két szélét felbontották, így középen csak egy szűk sáv szabad.

A Hercegprímás utcát a József Attila utca és a Szent István tér között végleg lezárták.

A Reáltanoda utcát a Szép utcától a Magyar utcáig ideiglenesen egyirányúsították.

Az Istenhegyi úton a Tóth Lőrinc utca előtt a felfelé vezető oldalt leszűkítették.

A XII. kerületben a Nárcisz utcát a Levendula utca és a Vöröskő utca között javítják a csatornát, ezért jelenleg az utca mindkét irányból zsákutca.

A VII. kerületben az Izabella utcában a Wesselényi utcánál a  Dohány utca felé, az Aradi utcánál pedig az Andrássy út irányába útszűkületen kell áthajtani.

Útburkolat-javítás miatt helyenként sávlezárást kell kikerülni napközben a Flórián téri felüljárón, a Keresztúri úton, a Hegyalja úton, az Istenhegyi úton, a XV. kerületben a Szentmihályi úton, valamint az Üllői út kispesti szakaszán.

A Bocskai út és a Fehérvári út csomópontját átépítik, ezért minden irányban sávlezárások nehezítik a közlekedést. A Petőfi híd felől érkezők az Október huszonharmadika utcáról nem kanyarodhatnak be balra a Fehérvári útra, illetve a Bercsényi utcánál a Baranyai tér felé. A Fehérvári útra a Bogdánfy utca-Budafoki út-Prielle Kornélia utca útvonalon juthatnak el.
A Fehérvári úton a Bocskai út és a Móricz Zsigmond körtér között továbbra is csak a BKV járművei haladhatnak keresztül.