Tanúkat hallgatnak ki a bolti gyilkosság ügyében

Jelentkezett az a két személy, akiket a nyíregyházi élelmiszerboltban történt gyilkossággal kapcsolatban kerestek a nyomozók. A boltba hétfőn, nem sokkal zárás előtt ment be egy ismeretlen, és elvágta az ott dolgozó 25 éves nő torkát.

Jelentkezett a rendőrségen az a férfi és az a nő, akiket a nyíregyházi boltban történt gyilkossággal kapcsolatban keresett a rendőrség - írja az MTI. A gyilkosság idején a környéken látott sötét színű autó tulajdonosát, egy fiatalembert, és a vásárlóként az üzletbe betért hölgyet a nyomozók tanúként hallgatják ki az ügyben.

Tegnap este fél nyolc körül, nem sokkal zárás előtt egy ismeretlen elvágta egy nyíregyházi élelmiszerboltban dolgozó 25 éves eladónő torkát, aki életét vesztette. A város forgalmas részén, egy kisebb utcában található üzletből mintegy 25-30 ezer forint tűnt el.

A rendőrség továbbra is várja mindazok jelentkezését, akik hétfő este fél nyolc után mentek be vásárolni az üzletbe, ahol a gyilkosság történt, illetve megfordultak ebben az időpontban a Virág, a Kereszt vagy az Eötvös utca környékén. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság félmillió forint pénzjutalmat ajánl fel annak, aki érdemleges információval szolgál a hétfő este történt gyilkossággal kapcsolatban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében utoljára 2001 augusztusában történt hasonló bűncselekmény: akkor egy tiszabecsi rulett-teremben brutálisan meggyilkoltak egy férfit, a három tettest a rendőrség elfogta - mondta az [origo]-nak a megyei rendőrség sajtósa.

KAPCSOLÓDÓ CIKK