Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg Kaisert

Újabb bűncselekménnyel gyanúsították meg Kaiser Edét, a móri bankrablás egyik gyanúsítottját. Kaisert egy pénzszállító kirablása miatt hallgatták ki.

A móri bankrablás miatt előzetes letartóztatásban lévő férfit egy pénzszállító kirablásával kapcsolatban gyanúsítottként hallgatták ki az ORFK Szervezett Bűnözés Elleni Igazgatóságán.

A gyanú szerint Kaiser két társával 2001 februárjában, Budaörsön rabolta ki egy pénzszállító cég alkalmazottját. A férfit a cég telephelyén megverték, majd elvették tőle a napi bevételt, 8,5 millió forintot. Társai közül az egyik már régóta előzetesben van egyéb bűncselekmények miatt, a másikat pedig néhány napja fogták el, és szintén előzetes letartóztatásba helyezték. Kaiser nem tett vallomást.

A nyolc halálos áldozatot követelő május 9-i móri bankrablás ügyében a rendőrség július végén vette őrizetbe és gyanúsította meg Kaiser Edét és Hajdú Lászlót. A bíróság akkor elrendelte előzetes letartóztatásukat, amit októberben öt hónappal meghosszabbítottak.

A rendőrség korábban egyesítette a móri bankrablás, valamint egy csepeli postarablás, illetve egy budaörsi fegyveres rablás nyomozását, miután mindhárom bűncselekmény elkövetésével Hajdú Lászlót és Kaiser Edét gyanúsítják.

KAPCSOLÓDÓ CIKK