Közlekedés - csütörtök

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A XIII. kerületben a Dráva utca és a Hegedűs Gyula utca kereszteződésében baleset történt. A környező útvonalakon jelentősen lelassult a haladás. A 79-es trolik helyett a Váci út és a Jászai Mari tér között autóbuszok viszik az utasokat.

A Könyves Kálmán körúton a Mester utcai csomópontban egy személygépkocsi a villamosvágányokra hajtott, tart a mentés, torlódásra kell számítani.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé és befelé Sopronnál és Hegyeshalomnál harminc percet kell várakozniuk. A teherautósok kifelé Sopronnál három, Hegyeshalomnál egy órás várakozással számoljanak, míg befelé Sopronnál két, Rábafüzesnél két és Hegyeshalomnál egy órát kell várakozni.

Az M1-es autópályán a burkolat- és híd- felújítások véget értek, a pálya végig zavartalanul járható. Az M3-as autópálya Füzesabony és Polgár közötti új szakaszát ma délután adják át a forgalomnak. Az M7-es autópályán csak kisebb korlátozások vannak érvényben, a terelések megszűntek és a csomópontok is járhatók.

A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél útszűkületre készüljenek. Dunaföldvárnál, hídépítési munkák miatt van félpályás lezárás. Szigetvárnál csatornafektetés miatt kell útszűkületen áthajtani.

A 21-es főúton Salgótarjánban új csomópont épül az 58- as km- nél, útszűkületre kell számítani. A 33-as főúton Besenyőtelek és Poroszló között javítják, a hortobágyi szakaszon szélesítik a burkolatot. Félpályás lezárásokra kell számítani. Az 52- es főúton Soltnál 8.00- 15.00- ig munkavégzések miatt sávlezárás van érvényben. A 71-es főúton Badacsonytomajnál aszfaltoznak, mindkét helyen csak egy sáv szabad. A 81-es főúton Pérnél átépítik a Győrság felé vezető összekötőút csomópontját, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A 83- as főúton Pápa és Takácsi között a hidat szélesítik, csak egy sáv járható A 86-os főúton Beled és Szil között aszfaltozás miatt van sávlezárás.