Közlekedés - szerda

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A Ferihegyi repülőtérre vezető utat a Kőbánya-Kispest metró végállomás vonalában lezárták, mert hat gépkocsi ütközött össze. A forgalmat az úttal párhuzamos Gyömrői útra terelik el mindkét irányban.

A Villányi út és a Karolina út csomópontjában egy villamos és egy személygépkocsi karambolozott, a közúti forgalomban fennakadások vannak, de a villamosok már zavartalanul közlekednek.

A Kőrösi Csoma úton a Halom utcánál 2 gépkocsi karambolja miatt kell torlódásra számítani.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé és befelé Sopronnál harminc percet, Hegyeshalomnál befelé fél órás, míg kifelé másfél órát kell várakozniuk. A teherautósok kifelé Sopronnál három, Hegyeshalomnál két, Kópházánál, Rédicsnál egy órás várakozással számoljanak.

Általában vizes, nedves utakon közlekedhetnek, helyenként ködfoltokra lehet számítani.

Az M0-ás autóúton a torlódásokat okozó sávlezárások véget értek. Az M1-es autópályán a burkolat- és híd- felújítások véget értek, a pálya végig zavartalanul járható. Az M3-as autópálya Füzesabony és Polgár közötti új szakaszán még nem lehet közlekedni. Az átadás e hét csütörtökre várható. Az M7-es autópályán csak kisebb korlátozások vannak érvényben, a terelések megszűntek és a csomópontok is járhatók A pályán az idén még ingyen lehet autóval közlekedni.

A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél útszűkületre készüljenek. Dunaföldvárnál, hídépítési munkák miatt van félpályás lezárás. Szigetvárnál csatornafektetés miatt kell útszűkületen áthajtani.

A 10-es főúton Nyergesújfalunál, valamint a 11-es főúton Esztergom és Tát között közművezeték javítás, illetve építés miatt van útfelbontás. A 33-as főúton Besenyőtelek és Poroszló között javítják, a hortobágyi szakaszon szélesítik a burkolatot. Félpályás lezárásokra kell számítani. A 21-es főúton Salgótarjánban az 58-as km-nél új csomópontot építenek, útszűkületen kell áthajtani. A 43-as főúton Szegeden a Bertalan hídon a belváros felé vezető sávot lezárják, ma 8 és 16 óra között. A 71-es főúton Badacsonytomajnál, a 74-esen Egervárnál aszfaltoznak, mindkét helyen csak egy sáv szabad. A 81-es főúton Pérnél átépítik a Győrság felé vezető összekötőút csomópontját, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A 86-os főúton Beled és Szil között aszfaltozás miatt van sávlezárás.