Közlekedés - szerda

Budapest

Budapesten szerda délelőtt nem végeznek sebességmérést.

A Hősök terénél, valamint a Kerepesi út és a Dózsa György út csomópontjánál nem működnek a jelzőlámpák. A forgalmat rendőrök irányítják. 

Zsúfoltak az utak a Hungária körúton az Árpád híd felé, a Bécsi úton, a Szentendrei úton, a Váci úton, a Thököly úton és a Rákóczi úton a belső területek irányába. Erre számítsanak a Pesti úton és a Jászberényi úton is, ahol kb. 15 perccel hosszabbodott meg a menetidő. A Bajcsy-Zsilinszky úton a Deák Ferenc tér felé torlódnak a járművek.

Vidéki utak

A személyautósoknak kifelé Sopronnál és Hegyeshalomnál egyaránt fél órás várakozásra kell számítaniuk. Befelé csupán Sopronnál kell fél órát várakozni. A teherautósok kifelé Sopronnál négy, Hegyeshalomnál hét órás várakozással számoljanak.

Az M3-as autópálya Füzesabony és Polgár közötti új szakaszán még nem lehet közlekedni. Az átadás e hét csütörtökre várható.

A 10-es főúton Nyergesújfalunál, valamint a 11-es főúton Esztergom és Tát között közművezeték javítás, illetve építés miatt van útfelbontás. A 21-es főúton Salgótarjánban az 58-as km-nél új csomópontot építenek, útszűkületen kell áthajtani. A 43-as főúton Szegeden a Bertalan hídon a belváros felé vezető sávot lezárják, ma 8 és 16 óra között. A 71-es főúton Badacsonytomajnál, a 74-esen Egervárnál aszfaltoznak, mindkét helyen csak egy sáv szabad. A 81-es főúton Pérnél átépítik a Győrság felé vezető összekötőút csomópontját, a félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza az áthaladást. A 86-os főúton Beled és Szil között aszfaltozás miatt van sávlezárás.