Közlekedés - péntek

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

A XI. kerületben a Tétényi út és a Bártfai utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze.

Rendőrök irányítják a forgalmat a Kosztolányi Dezső téren, a Flórián téren, a Dózsa György úton a Damjanich utcánál.

A belvárosban a József Attila utcában a Nádor utcánál sárgán villognak a jelzőlámpák.

Baleset lassítja a haladást a Kerepesi úton kifelé a Hungária körút előtt, valamint az Október 6. utcában az Arany János utcánál.

A Szentendrei út kifelé vezető oldalán a Pók utcánál lévő vasúti híd alatt vízvezetéket javítanak, emiatt a középső sávot elkerítették.

A befelé vezető oldalon ugyanitt a 3 sávból csak a belső járható csatorna-javítás miatt. Hosszú ideje és hosszan torlódnak a kocsisorok a Flórián tér irányába.

Vidéki utak

A teherautósok több határátkelőhelyen is jelentősebb várakozásra számíthatnak. A Rábafüzesnél belépők 4, a kilépők egy óra várakozás után, a Sopronnál 4, a Balassagyarmaton 2 és Hegyeshalomnál egy órát várakoznak a kilépő tehergépkocsik. Hegyeshalomnál és Sopronban a ki- és belépő személyautósok egyaránt fél óra várakozással számoljanak.

Az M0- ás autópályán a 17-es és 18-as km között irányonként egy sáv járható. Az M1-es autópályán Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében kell átterelésre számítani. Az M3-as autópályán a bagi csomópont közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-es autópályán a Balaton felé négy szakaszon irányonként két szűkített sávon haladhatnak a járművek. A főváros felé zárva van a polgárdi és martonvásári csomópont le- és felhajtóága. Megindult a forgalom az új autópálya szakaszon a 90-96-os km között.

Az 1-es főúton Biatorbágynál csomópontépítés miatt lelassul a közlekedés. A 3-as főúton forgalmát Kistarcsánál rövid szakaszon elterelik építés miatt. A 6-os főúton Adonynál csomópont épül: az 51-es km-nél leszűkítették az utat.

A 13-as főúton a komáromi határhídon a 3,5 tonnás súlykorlátozást feloldották. Az 55-ös főúton Kisszállásnál kátyúznak: 7.00-15.00 óra között rövid szakaszokat lezárnak. Nagykanizsán a 61-es főúton aszfaltoznak, a 74-es főúton szélesítési munkák folynak. Mindkét helyen félpályás lezárás érvényes. A 64-es főúton Enyingen aszfaltoznak. 16.00 óráig sávlezárásra számítsanak. A 85-ös főúton Farádon burkolatmegerősítés kezdődött. A 86-oson Szili, Páli és Beled közelében kátyúznak. A munkáknál napközben jelzőőrök irányítanak.