Közlekedés - kedd

Budapest

Budapesten jelenleg nem végeznek sebességmérést.

Baleset lassítja a haladást az Andrássy út Bajcsy-Zsilinszky út csomópontban.

Az Erzsébet királyné útján megindult a villamosforgalom, de a Rákospatak utcánál tart még a baleseti helyszínelés.

Szintén baleset lassítja a haladást a Bajcsy-Zsilinszky úton a József Attila utcánál.

Vidéki utak

Sopronnál a ki és belépő, Hegyeshalomnál a kilépő személyautók fél óra várakozásra kényszerülnek. A Rábafüzesi határátkelőhelynél a kilépni szándékozó teherautósok két, a Sopronnál kilépő teherautóknak négy, a Hegyeshalomnál kilépő teherautóknak hat óra várakozásra kell számítaniuk.

Az M0- ás autópályán a 18- 22 km között folytatódik a burkolatjavítás, mindkét oldalon csak  a külső sáv járható. Az M1-es autópályán négy szakaszon egy pályán halad a kétirányú forgalom. Budapest felé a tatai csomópontot lezárták, a komáromi csomópontot használhatják. A herceghalmi csomópontnál nem lehet a főváros felé felhajtani. Az M3-as autópályán a bagi és a hatvani csomópont között, valamint Gyöngyösnél két szakaszon egy pályán halad a kétirányú forgalom. Az M7-es autópálya felújítása miatt a Balaton felé vezető oldalon öt szakaszon - összesen 29 km-en - irányonként két szűkített sávon haladnak a járművek. Az M7-en a főváros felé nem használható a polgárdi, a martonvásári és az érdi csomópont.

A 3- as főúton Aszódnál és Hatvannál hídfelújítások miatt jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Egy sávon, irányonként váltakozva lehet autózni. Miskolcon a Gömöri felüljárón fenntartási munkákat végeznek, sávlezárás zavarja a forgalmat. Az 5-ös főúton Alsónémedinél két helyen átépítik a csomópontot, ezért lassítani kell a tempót. A 6-os főúton Mecseknádasdnál, Pécsett és Szigetvárnál építési és javítási munka miatt kell lassítani. A 8-as főúton Somlóvásárhely és Tüskevár között útépítők dolgoznak, több szakaszon félpályás lezárás és jelzőőrös irányítás várható.

Az 52-es főúton a solti kis Duna hidat fél szélességben lezárták. A paksi komp napközben sűrűbben jár. A 61-es főúton Kaposvárott felújítják a Tükevári felüljárót, félszélességű lezárásra számítsanak. A 63-as főúton Székesfehérvár bevezető szakaszán csatornázás miatt van útfelbontás. A 81-esen Kisbérnél aszfaltozás, a 83-as főúton Pápa és Takácsi között út és hídépítés miatt van félpályás lezárás.