Eltörték Tasnádi Judit ügyvédjének kezét

Súlyosan bántalmazták Tasnádi Péter feleségének ügyvédjét: ismeretlen tettes baseballütővel eltörte a férfi karjait. Bár az ügyvéd nem tett feljelentést, az ügyészség nyomoz. A házi őrizetben lévő Tasnádi tagadja, hogy köze lenne a támadáshoz.

Saját háza előtt támadt rá ismeretlen tettes Tasnádi Judit védőügyvédjére. Az m1 Kék Fény című műsora értesülése szerint a támadó először megbizonyosodott, hogy az ügyvédről van szó, majd ezután baseballütővel olyan súlyos csapásokat mért az ügyvéd karjaira, hogy azokon komplikált, szilánkos törések keletkeztek. Az ügyvédet a János kórházba szállították.

Az eset három héttel ezelőtt, június 4-én történt, amikor megállapodhattak volna Tasnádiék válásának részleteiről. Az ügyvéd az eset után visszalépett Tasnádi Judit képviseletétől, a támadás miatt nem tett feljelentést.

A szervezett bűnözés elleni igazgatóság a múlt pénteken mégis hivatalból nyomozni kezdett, bár eddig még nincs gyanúsított az ügyben.

Tasnádi Péter szerint az esetről felesége ismeretségi körétől értesült, és határozottan cáfolja, hogy bármi köze lenne az esethez.