Vágólapra másolva!
Éjszaka egy terepjáró ittas sofőre kidöntötte egy sorházi lakás konyhájának a falát, miután átgázolt a sövényen, egy nagyfeszültségű kapcsolószekrényen, a beton talpazatú vaskerítésen és megrongálta a gázcsonkot. A sofőr súlyosan megsérült, a házban lakó férfi viszont észre sem vette a történteket.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérüléseket szenvedett az a férfi, aki vasárnap éjjel 1 óra körül terepjárójával kidöntötte egy sorházi lakás konyhájának a falát, miután átgázolt a sövényen, egy nagyfeszültségű kapcsolószekrényen, a beton talpazatú vaskerítésen és megrongálta a gázcsonkot. A 33 éves sofőr maga szállt ki a járműből.

Mivel a helyszínen alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, kórházba szállítását követően vért is vettek tőle. Itt derült ki, hogy a férfi súlyos sérülést szenvedett. A házban senki sem sérült meg, az ott lakó férfi a felső szinten aludt, ő fel sem ébredt a csattanásra - a rendőrök keltették fel.

Az épületben és a járműben keletkezett anyagi kár meghaladja a hárommillió forintot. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja - áll az ORFK honlapján.