Megint nem tudtak dönteni a budai plázsról

Vágólapra másolva!
Másodszor is elhalasztotta a fővárosi városképvédelmi bizottság a döntést, hogy engedélyezik-e a Budára tervezett plázst. A bizottság két hét múlva dönt a budai rakpartra tervezett rendezvényről, melyet a pesti oldalon már tavaly is megrendezett Budapest Plázs előtt tartanának két héttel.
Vágólapra másolva!

Újra elhalasztotta a döntést a főváros városképvédelmi bizottsága arról, hogy hozzájárulását adja-e egy újabb Duna-parti rendezvényhez, a budai oldalra tervezett plázshoz. A bizottság első alkalommal is elhalasztotta a szavazást, mert a képviselők hiányosnak találták a benyújtott terveket, a szervezők arról egyelőre nem tudtak nyilatkozni az [origo]-nak, hogy ezúttal miért maradt el a döntés.

A budai plázst - melyet a szervezők Új-Budapartnak neveztek el - nem azonos időben tartanák a Budapest Plázzsal, hanem előtte, tehát a két rendezvény egymást követné. A budai plázs szervezői egyelőre nem árultak el sok információt, az ígérik, hogy akkor többet mondanak majd, ha meglesz minden engedélyük. Elsősorban kulturális és sportprogramok lesznek, melyeket ingyenesen lehetne látogatni - mondta az [origo]-nak a szervező cég munkatársa, Tóth Eszter, aki azt is hozzátette: a tervek szerint itt lehetne a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros körverseny befutója.