Közlekedés - vasárnap

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Az Izabella utcában az Andrássy útnál útszűkület lassítja a haladást kábeljavítás miatt.

A II. kerületben a Bimbó utat a Balogh Ádám utcától a Kapy utcáig egyirányúsították, mert felújítják a vízvezetéket.

A XV. kerületi Szerencs utcát az újpesti Elem utcával összekötő vasúti átjárón hétfőn hajnali 4.00 óráig felújítás miatt gépkocsival nem haladhatnak keresztül.

A Kőbányai úton a Liget térnél a kifelé vezető oldalon javítják a vasúti hidat, ezért hétfőn reggelig két sávot mindig elkerítenek a forgalom elől.

A Haller utca felújított szakaszán irányonként egy forgalmi sávban lehet közlekedni.

A Szentendrei úton a Záhony utcánál a városközpont irányába haladó külső sávban még nem lehet közlekedni az útépítés befejező munkái miatt.

Újpesten a József Attila utca és a Kemény Gusztáv utca kereszteződésében útszűkületen kell áthajtani, mert gázvezetéket építenek, az István úton a Görgey Artúr utcánál javítják az útburkolatot, ezért a kifelé haladókat a Lőrinc utcánál a Bercsényi utcába terelik el.

A Fehér úton javítják az útburkolatot, ezért helyenként sávlezárást kell kikerülni.

A XXII. kerületben a Nagytétényi úton a Campona utcánál lévő vasúti átjárót kedden 20.00 óráig felújítás miatt lezárták. A kerülőút a 6-os főút fővárosi szakasza, vagy a Bányalég utca és az érdi Tétényi utca útvonal.

A Bocskai út és a Fehérvári út csomópontjában még tart az aluljáró építése. A Bocskai úton és az Október huszonharmadika utcában a Petőfi híd felé sávlezárás lassítja a forgalmat. A Fehérvári útra még nem lehet behajtani az útépítés utómunkái miatt.

A XI. kerületben a Hunyadi János úton az Építész utca és a Vegyész utca között a városközpont irányába haladó belső sávot lezárták.

A XIII. kerületben a Röppentyű utcát és a Göncöl utcát összekötő Rákos-patak felett átvezető hidat karbantartás miatt félszélességben lezárták, ezért azon irányonként váltakozva haladhatnak át.