Személyleírás alapján keresik a bérgyilkost

Vágólapra másolva!
Személyleírás alapján keresi a rendőrség azt a férfit, aki hétfőn Rákoskeresztúron fejbelőtt egy harmincéves pornóproducert.
Vágólapra másolva!

A pornófilm-szakmában producerként dolgozó férfit támadója az otthona előtt, az Újlak utca egyik házánál várta. Amikor a producer kiszállt autójából, a támadó egy kis kaliberű pisztollyal szájbalőtte, majd - valószínűleg gyalogosan - elmenekült a helyszínről. A meglőtt férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a Honvéd Kórházba.

A nyomozók szerint a támadás szakszerű kivitelezése is azt sejteti, hogy bérgyilkos lőhette meg a férfit, akinek életét csak a szerencse és a gyors orvosi segítség mentette meg. A nyomozás jelenlegi állása szerint nem kizárható hogy a támadók többen voltak. Egyikükről, a lövéseket leadó férfiról már személyleírással is rendelkeznek a rendőrök.

A BRFK közleménye szerint a feltételezett elkövető egy körülbelül 170-175 centiméter magas, erős testalkatú, rövid sötéthajú férfi. Arcán rövid, ápolt bajuszt visel. A felkarján vállmagasságig nagy méretű tetoválás látható. A bűncselekmény elkövetésekor világos színű, a nyakrésznél sötét szegélyű, ujjatlan póló és térdig érő nadrág volt rajta.