Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Vidéki utak

Az M0-s autóút 17-es és 15-ös km-e között felújítják a burkolatot, az M5-ös felé vezető oldalon kétirányú a közlekedés. Nem használható a halásztelki csomópont.

Az M1-es autópályán Bicske közelében lezárták a Hegyeshalom felé vezető sávokat, a másik oldalon kétirányú a közlekedés.

Az M3-as 34-es km-énél lezárták mindkét oldal belső sávját. Gyöngyösnél egy pályán halad a kétirányú forgalom a 74- 77-es km között.

A teherautósoknak kifelé Rábafüzesnél kettő, Rédicsnél egy óra a várakozási idő.

A 14-es főúton Győrött a Széchényi hídon a Vámosszabadi felé vezető sávot elkerítették a forgalom elől.

A 8-as főúton, Körmenden felújítják a vasúti átjárót. Délután 2 óráig félpályás, éjféltől hajnal 4-ig teljes lezárás lesz.

Budapest

A Fehérvári út és a Bocskai út csomópontjában építik az aluljárót, ezért a 18-as villamosok a Szent János Kórháztól, a 41-esek pedig Kamaraerdőtől csak a Bocskai útig járnak. A 47-es villamosok mindkét végállomásukról szintén a Bocskai útig viszik az utasokat, a kereszteződésen nem haladnak át. A BKV két tehermentesítő gyors autóbuszjáratot is indított 7C és 47V jelzéssel Albertfalva és Budafok térségéből Pest belvárosa felé az Erzsébet hídon át, ahol a buszok haladásának megkönnyítésére busz sávot alakítottak ki.

Az Örs vezér terén felújítják az autóbuszok felállási helyeit, ezért több busz és troli megállóját nem a megszokott van.

A Flórián téri felüljáró Árpád hídra vezető ágát felújítás miatt lezárták. A Szentendrei út felől az Árpád hídra tartókat a másik ágra terelik rá, így a hídfőnél keresztezniük kell a villamosvágányokat. Az Árpád híd felől érkezők a felüljáró mellett elhaladva két sávból kanyarodhatnak be a Szentendrei útra. A Szentendrei útról az Árpád fejedelem útjára csak a Vörösvári útra jobbra kanyarodva és a villamosmegálló után visszafordulva lehet eljutni.

Tilos megállni a Belvárosban az Alkotmány utcában a Szemere utca és a Honvéd utca között a Kossuth Lajos tér felé vezető oldalon.

Az Ráday utcának az Erkel utca és a Mátyás utca közötti szakaszára 9 óra után csak a 15-ös autóbuszokat engedik be. A lezárt szakaszt az Erkel-Lónyay-Mátyás utca útvonalon lehet elkerülni.

A Haller utcában félpályás útlezárásokra kell számítani, mert a Nagyvárad tér és a Telepy utca között felújítják az utat.

A Jászberényi út és a Kozma utca kereszteződésénél új jelzőlámpás csomópontot építenek, ezért útszűkületre kell számítani. Szintén a Jászberényi úton a Tárna utca után a kifelé vezető oldalt elkerítették, mert építik az utat.

A Kelenhegyi úton a Szent Gellért tér és a Kemenes utca közé eső szakaszra nem lehet behajtani közművezeték építése miatt.

A Németvölgyi úton a Stromfeld Aurél út előtt gázvezetéket javítanak. A lefelé haladóknak át kell húzódniuk a szembejövők oldalára.

A a Kresz Géza utcában a Katona József utca és a Radnóti Miklós utca között csak egy sáv szabad. Ezen a szakaszon tilos parkolni.

A XIV. kerületben a Vezér utcában a Fogarasi út előtt a Füredi utca felé csak a külső sávból lehet egyenesen és jobbra haladni. A balra kanyarodást a csomópontnál megtiltották.

Szintén Zuglóban a Zichy Géza utcát az Ajtósi Dürer sor és az Abonyi utca között csatornaépítés miatt lezárták, így az utca a Thököly út felől zsákutca lett.