Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elmenekült a helyszínről a balesetet okozó bűnöző

Vágólapra másolva!
Balesetet okozott egy BMW szombat este az egyik szegedi Tisza-hídon. A kocsi utasa súlyosan megsérült, vezetőjét azonban nem találták. Az első feltételezések szerint a Tiszába esett sofőrről utóbb kiderült: körözött bűnöző, aki valószínűleg a felelőségre vonás elől menekült el.
Vágólapra másolva!

Több bűncselekmény miatt is körözték azt a férfit, aki szombaton este az egyik szegedi Tisza-hídon BMW-jével balesetet okozott. Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autó - a megengedett, óránkénti 30 helyett - 120-140 kilométeres sebességgel száguldot a Bertalan hídon, amikor áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a járdaszegély megdobta, majd a szemből érkező busz oldalát súrolva egy lámpaoszlopnak ütközött.

A gépkocsi első jobb ülésén utazó 27 éves nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autó vezetőjét először nem találták, ezért azt feltételezték, hogy a Tiszába esett. A rendőrség azonban az adatgyűjtés során megállapította, hogy a férfi valószínűleg elmenekült a helyszínről, mivel körözés alatt állt. A 32 éves férfit már eddig is több bűncselekmény elkövetése miatt keresték a rendőrök, mostantól azonban segítségnyújtás elmulasztása miatt is körözi őt a Szegedi Rendőrkapitányság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről