Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Közlekedés - csütörtök

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Traffipax

Budapesten csütörtök délelőtt sehol nem végeznek sebességmérést.

Budapest

A felújított Bartók Béla utat végig átadták a forgalomnak. A BKV valamennyi járata az eredeti útvonalon közlekedik. A Fehérvári út és a Bocskai út csomópontját átépítik. A munkák miatt a Fehérvári utat egyirányúsították a Bocskai úttól a Móricz Zsigmond körtér felé.

A Fogaskerekű Vasút vonalán átépítik a peronokat, ezért a Városkút és a Szent János kórház megállóhelyen november 2-ig nem állnak meg a szerelvények.

A temetők környékén az elkövetkező napokban erős forgalomra kell számítani. Az Új köztemetőnél, a Fiumei úti, a Farkasréti, az Óbudai, a Cinkotai és a Rákospalotai temetőnél szükség szerint rendőrök irányítják a forgalmat.

A Margit utcában a Margit körút és az Apostol utca között vízvezetéket építenek, ezért oda csak a célforgalommal közlekedő járművek hajthatnak be. A lezárt útszakaszt a Margit utcai szerpentinen kerülhetik el.

A Kerepesi úton a Dózsa György útnál a csomópont átépítése miatt mindkét irányban útszűkületen kell áthajtani.

Az Üllői úton a Bláthy Ottó utca és a Könyves Kálmán körút között a felüljáró mellett vezető útpályát déltől este 10 óráig sportrendezvény miatt mindkét irányban lezárják.

A Haller utcában a Tűzoltó utca és a Nagyvárad tér között közműépítés miatt szakaszosan útszűkületre és sebességkorlátozásra kell számítani.

Rákospalotán a Vörösmarty utcában a Fő út és a Hunyadi utca között, útszűkület van.

Pesten és Budán a Nagykörúton belüli területen, valamint a IX. és a XIII. kerület fizető övezeteiben 6 és 11 óra, valamint 15 és 22 óra között vizsgálják a parkolási szokásokat.

Vidéki utak

Hegyeshalomnál és Sopronnál a kilépő személyautósok számítsanak fél órás várakozásra. A belépő személyautósok Hegyeshalomnál fél órás határvárakozással számoljanak. A kilépők teherautósok Rábafűzesnél és Rédicsnél egy órás, Hegyeshalomnál és Kópházánál négy, Sopronnál pedig hét órás határvárakozással számoljanak. Sopronnál a belépő teherautósoknak hét órát kell a hatáátlépéssel várniuk.

Az M0- ás autóúton Szigetszentmiklósnál a 16-18-as km között irányonként csak egy sávon lehet közlekedni.

Az M1-esen Herceghalomnál, Óbaroknál és Tatabánya közelében egy pályán halad a kétirányú forgalom.

Az M7-es autópályán a Balaton felé három szakaszon irányonként két szűkített sáv járható. Budapest felé a martonvásári csomópont le- és felhajtóága még zárva van.

Az M5-ös ócsai csomópontjában aszfaltozás miatt nem lehet Kecskemét irányából lehajtani. Ferihegyre a gyáli csomópontnál lehajtva juthatnak el.

Sávlezárásokra, terelésekre kell számítani az 1-es főúton Biatorbágynál, a 3-ason Kistarcsánál, a 6-oson Adonynál, a 11-es főúton Tát közelében a 72-es km után és Dorogon a 111-es és 117-es főút találkozásánál, a 12-esen Verőcénél és Zebegényben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről