Titkos a polgári összefogás fővárosi listája

Vágólapra másolva!
Egyelőre nem hozza nyilvánosságra fővárosi jelöltlistáját a Fidesz. Csak az nyilvános, hogy Katona Kálmán volt közlekedési miniszter vezeti a Fidesz, az MDF és az MKDSZ budapesti közös listáját az önkormányzati választásokon.
Vágólapra másolva!

Útmutató az önkormányzati választásokhoz/itthon/20020902azonkormanyzati.html

Titkos a Fidesz-MDF-MKDSZ fővárosi közös listája. Annyi biztos, hogy Katona Kálmán áll az első helyen és Deák András, az MKDSZ budapesti elnöke lesz a negyedik. Azt, hogy a többi helyen kik szerepelnek, nem árulta el Katona Kálmán a listáról tartott sajtótájékoztatón. Közölte, hogy a jelölteknek nyilatkozniuk kell arról, hogy nem összeférhetetlen jelöltségük más tisztségükkel. Csak azután, hogy mindenkitől megkapták az erre vonatkozó nyilatkozatokat, derülhet ki, hogy kiket indít a polgári összefogás a fővárosban. Valószínűleg még ezen a héten nyilvános lesz a lista - mondta Katona.

Az MTI azonban már most közölte, hogy Katona Kálmán mögött Deutsch Tamás, a Fidesz budapesti elnöke lehet a második. Őt követi Szőke László, az MDF budapesti elnöke és Deák András, az MKDSZ fővárosi vezetője. Az ötdik helyen Wintelmantel Zsolt neve szerepel a listán.