Háromszoros adag altatót adott egy ápoló

Vágólapra másolva!
Rendőrségi eljárás indult egy kórházi szakápoló ellen, aki háromszoros dózisú altatót adott egy 15 éves lánynak. Elképzelhető, hogy a 29 éves férfi szexuális kapcsolatot akart létesíteni a lánnyal. Azt is vizsgálják, hogy korábban elkövetett-e hasonló bűncselekményt a férfi.    
Vágólapra másolva!

Feljelentettek egy ápolót, aki háromszoros dózisú altatót adott be a pécsi neurológiai klinikán egy 15 éves lánynak. A lányt az eset előtti napon szállították az intézménybe rosszullét miatt. Az ügyeletes orvos ébersége mentette meg az eszméletét elveszítő beteget.

A 29 éves ápoló nem tudott magyarázatot adni tettére. A HavariaPress úgy tudja: felmerült a gyanú, hogy így akart szexuális kapcsolatot létesíteni a lánnyal. A rendőrség őrizetbe vette a férfit, de mivel az ügyészség nem javasolta előzetes letartóztatását, így szabadlábon védekezhet. Veszélyeztetés és személyi szabadság korlátozása miatt indult eljárás a szakápoló ellen.

A rendőrségi eljárásban vizsgálják, hogy korábban is elkövetett-e hasonló bűncselekményt a szakápoló - tudta meg az [origo] a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságtól.