Életveszélyes kardcsata Tökölön

Vágólapra másolva!
Mellkason szúrta egymást két férfi vasárnap este a Pest megyei Tökölön. Előbb egy 45 éves férfi a nyílt utcán megszúrta 32 éves társát, majd a sértett követte támadóját annak lakásába, ahol egy karddal többször megvágta és leszúrta a férfit. Mindkét személy sérülése súlyos, életveszélyes.
Vágólapra másolva!

L. Sándor egy eddig ismeretlen eszközzel mellen szúrta K. Lászlót vasárnap este fél tíz körül Tökölön, majd nem sokkal később a sértett a bántalmazó után ment annak lakására, ahol egy kardszerű tárggyal több alkalommal megvágta, illetve melltájékon szúrta a férfit. A sérültek életveszélyes állapotban kerültek kórházba, ahol hétfő délelőtt megoperálták őket.

Az operáció után kihallgatták a két elkövetőt, de a rendőrség szerint vallomásaik ellentmondanak egymásnak, és több megmagyarázhatatlan részletet is tartalmaznak.

K. László beszámolója szerint az utcán kaptak össze, és L. Sándor a vita közben szúrta mellkason. K. László ezt követően ment haza, majd testvérével megkeresték L. Sándort, hogy bosszút álljanak rajta.

A rendőrség információi szerint azonban K. László olyan súlyos mellkassérülést szenvedett, hogy nehezen képzelhető el, hogyan tudott hazamenni, majd ismét útnak indulni.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének alapos gyanúja miatt eljárást kezdeményezett ellenük.