Tasnádiék utcán veszekedtek gyerekükről

Vágólapra másolva!
Szabadulása óta sem csitultak a botrányok Tasnádi Péter körül, aki szerdán, az utcán keveredett hangos szóváltásba válófélben lévő feleségével és annak jelenlegi élettársával. Tasnádi Judit a szerinte elrabolt közös gyermekükért ment a jogerős szabadságvesztését házi őrizetben töltő férfihez.
Vágólapra másolva!

A Színes Mai Lap szerint szerdán hatalmas veszekedés színhelye volt a szabadságvesztését házi őrizetben töltő Tasnádi Péter otthonának környéke. A férfi éppen négy órásra szabott kimenőjéről ért haza, amikor a ház előtt összetalálkozott válófélben lévő feleségével és annak új élettársával.

Tasnádi Judit közös gyermekükért ment a házhoz. A kislányt egy héttel ezelőtt vitte el az édesanyja otthonából a rá vigyázó fiatal nő segítségével Tasnádi. Ezt követően Tasnádi Judit feljelentést tett a rendőrségen Tasnádi ellen emberrablásért és kiskorú lakóhelyének megváltoztatása miatt, a rendőrség azonban, amely végig asszisztált a művelethez megtagadta a nyomozást.

A lap szerint a tegnapi veszekedés során a rendőröknek egyszer közbe kellett avatkozniuk, hogy csitítsák a feleket. A férfi állította, hogy hajlandó a gyereket átengedni az asszonynak, azzal a feltétellel, hogy egy héten két napot vele tölt, Tasnádi Judit ugyanakkor azt kérte, hogy láthassa gyermekét.

Tasnádi Judit a földre ült, mondván: addig nem mozdul, ameddig nem láthatja a gyereket. Végül - az egy órán át tartó - dráma befejezéseként Tasnádi Judit élettársával eltávozott a helyszínről.