Nincs panasz Terry Blackre

Vágólapra másolva!
Felfüggesztette a Terry Black által nevelt gyermek kiadásáért indított pert csütörtökön a másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság addig, amíg az üggyel összefüggő közigazgatási perekben jogerős ítélet születik. Első fokon a bíróság már megállapította: a gyerek jogszerűtlenül van Terry Blacknél. A tárgyaláson ugyanakkor elhangzott: a bíróság úgy tudja, hogy Terry Black megfelelően neveli a gyereket, ezt Terry Black ügyvédje - orvosra, védőnőre hivatkozva - szintén megerősítette.
Vágólapra másolva!

Felfüggesztette a Terry Black által nevelt gyermek kiadásáért indított pert csütörtökön a másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság addig, amíg az üggyel összefüggő közigazgatási perekben jogerős ítélet születik. Október 16-án több közigazgatási határozatot vizsgál felül a közigazgatási bíróság, ezek közül a legfontosabb az a kérdés, hogy jogszerű-e a Terry Black örökbefogdási kérelmét elutasító másodfokú határozat. Terry Black álláspontja ezzel kapcsolatban az, hogy a XVI. Kerületi gyámhivatal eljárási hibákat követett el, amikor elutasított a kérelmet. Az októberi másodfokú döntés után lesz értelme visszatérni arra a kérdésre, hogy a kisfiú jogszerűen van-e Terry Blacknél - mondta ki csütörtökön a bíróság.

A bíró a határozat indoklásában elmondta: Terry Black kilenc hónapja neveli a gyereket, és azóta semmilyen hibáról nem tudnak a gyerek nevelését illetően. Ezt Terry Black ügyvédje, Mester Csaba is megerősítette azzal, hogy a gyerekhez járó orvos és védőnő szintén úgy látja, hogy a transzvesztita művész megfelelően neveli a gyereket. A tárgyaláson jelen volt Terry Black, aki sírva fakadt, amikor a bíró arról beszélt, hogy nincs olyan információjuk, hogy Terry Black gyereknevelésében hiba lenne.

Korábban:

Kiküldték Terry Blacket a tárgyalásról