Happy End: extraprofit a mobilvécén

Vágólapra másolva!
A Happy End Kft. listaáron bérelt mobilvécéket a Toi Toi Kft.-től, amit huszonötszörös áron számolt el a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Országimázs Központnál. Az ORFK Szervezet Bűnözés Elleni Igazgatósága jelenleg több köbméternyi szerződést vizsgál át.
Vágólapra másolva!

A mobilvécéket a forgalmazó Toi Toi Kft. 260 ezer forintos listaáron szolgáltatta a Happy End Kft.-nek a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez, amit a Fidesz közelinek mondott cég 6 és fél millió forintért számlázott az Országimázs Központnak. A szerződés tartalmát a Magyar Hírlap tette közzé.

A Happy End számos alkalommal vette igénybe mobilvécéinket, amelyeket mindig listaáron számláztunk, amit a szerződések és számlák igazolnak - mondta Solti András, a Toi Toi Kft. ügyvezető igazgatója, aki nem tudja, hogy a többi esetben hogyan számolt el a Happy End.

Az Országimázs Központ ügyében még néhány köbméternyi anyagot kell átolvasniuk a nyomozóknak, ami várhatóan heteket vesz igénybe - mondta Németh László alezredes, az SZBEI gazdaságvédelmi osztályvezetője, aki ezzel magyarázta, hogy még nem hallgatták ki Tóth István Zoltánt, a megszüntetett imázsközpont vezetőjét.

Korábban:

Tanúmeghallgatások az Országimázs-ügyben