A bejelentés előtt elfogták a rablót

Vágólapra másolva!
Győri rendőrök még azelőtt elfogták a rablót, hogy a rendőrségre megérkezett volna a rablásról szóló bejelentés. A civil ruhás rendőröknek feltűnt a férfi gyanús viselkedése, akiről később kiderült, hogy nem sokkal azelőtt félmillió forintot rabolt egy takarékszövetkezetből.
Vágólapra másolva!

Két civil ruhás győri rendőr még azelőtt elfogott egy rablót, hogy a bűncselekményről szóló bejelentés megérkezett volna a kapitányságra. A hatóság a móri eset óta fokozottan ügyel a pénzintézetekre, a két rendőr is ezt a feladatot teljesítette, amikor felfigyeltek egy gyanúsan viselkedő fiatalemberre. Amikor igazoltatni akarták, a férfi menekülni kezdett, de elkapták.

S. Attila ruházatának átkutatásakor baseballsapkája alól símaszk, reklámtáskájából pedig nagy mennyiségű pénz került elő. Éppen, amikor a rendőrök beértek vele a kapitányságra, futott be a jelentés is, hogy kirabolták a Kodály Zoltán utcai takarékszövetkezetet. Mint kiderült, a 36 éves férfi flóbert pisztollyal kényszerítette a pénzintézet alkalmazottját, hogy átadjon neki félmillió forintot. Az elkövetőt fegyveresen elkövetett rablás alapos gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség.