Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió szerdán - a hétfői sugárzással azonos időben - 7 óra 9 perctől megismétli a korábbi miniszterelnökkel készült interjút, amelynek sugárzását egy technikai hiba szakította meg. A hiba nagy felháborodást váltott ki, főleg a politikai élet jobb oldalán - sokan szándékosságot véltek látni.
Vágólapra másolva!

Felháborodást váltott ki az Antenna Hungária elektromos ellátórendszerének hibája, melynek következtében egy ideig nem volt követhető a hétfőn sugárzott Orbán interjú. A Magyar Televízió úgy döntött megismétli a műsort.

Kertész Viktória, az intézmény sajtóreferense szerint az MTV Rt. azután döntött így, hogy több szervezet is éles hangú nyilatkozatban kifogásolta: a Ma reggel című műsorban sugárzott interjú jelentős részét a budapesti nézők adásszünet miatt nem láthatták - tudta meg az MTI. A közleményből nem derül ki mely szervezetek kifogásolták a technikai hibát.

Az Antenna Hungária Rt. közleményben tudatta, hogy 7 óra 11 perctől 7 óra 18 percig Széchenyi-hegyi telephelyén a földi rádió- és televízióadók sugárzásában kimaradás volt, amelyet az elektromos ellátórendszer hibája okozott.

A technikai hiba következtében megszakadt az Info Rádió és a Sláger Rádió adása is.

Korábban:

Polgári tiltakozás az adáshiba miatt