A Margitszigeten gyűlnek össze a polgári körök

Vágólapra másolva!
A jobboldal felszólítására alakult Polgári Körök találkoznak vasárnap a Margitszigeten, a Szabadtéri Színpadon. Az országban eddig már több mint hatezer Polgári Kör rendezvényén megjelenik a volt kormányfő és Schmitt Pál, főpolgármester-jelölt. Orbán várhatóan a jövő feladatait ismerteti a "civilekkel".
Vágólapra másolva!

Az országszerte alakult mintegy hatezer Polgári Kör tagjai találkoznak egymással vasárnap a Margitszigeten. A rendezvényt egy nappal a Fidesz rendkívüli kongresszusa után tartják. A margitszigeti találkozón Orbán Viktor a Szövetségben a Nemzetért Polgári Kör tagjaként, a mozgalom első embereként vázolja a további feladatokat.

A volt miniszterelnök a múlt hét végén arról beszélt - egy beregi fórumon -, hogy a köröknek össze kell fogniuk a polgári oldalt a következő politikai erőpróbára, az önkormányzati választásokra. A polgári körökről szólva Orbán úgy ítéli meg, hogy ezek a civel szerveződések a választásokkor a pártok szolgálatában állnak, aláírás-gyűjtési akció, vagy népszavazási kezdeményezés esetén viszont a nemzet érdekében tevékenykednek.

Korábban:

Országos találkozó a polgári köröknek

Fórum:

Megalakult az Orbán Viktor vezette polgári kör