Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Valószínűleg egy pilóta öntött cukrot a Cessnába

Vágólapra másolva!
A szolnoki repülőtér egyik pilótája önthetett cukrot az egyik Cessna sportrepülőgép üzemanyagtartályába. Valószínűsíthető az is, hogy személyes bosszú állhat a merénylet hátterében. A balesetben senki sem sérült meg, a rendőrség ennek ellenére emberölési kísérlet gyanújával nyomoz az ügyben.
Vágólapra másolva!

A rendőrség a pilóták között keresi annak a bűncselekménynek a tettesét, amelyben valaki májusban cukrot öntött egy szolnoki sportrepülőgép üzemanyagtartályába. A Havaria Press úgy tudja: egyértelműen bebizonyosodott, hogy a repülőgép motorja a tüzelőanyag-rendszerbe került kristálycukor miatt állt le felszállás közben. Május közepén az összes szolnoki repülőgépet átvizsgálták, de ezekben nem találtak idegen anyagot.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy valószínűleg személyes bosszú állhat a merényletkísérlet hátterében. A kisgépet vezető reptérigazgató határozott és fegyelmezetlenséget nem tűrő ember hírében áll. Emiatt a repülőklubon belül többször is érték már kisebb incidensek, de az életére még sosem tört senki. A rendőrség továbbra is emberölés kísérlete miatt nyomoz az ügyben.

Korábban:

Nyomozás a Cessna elleni cukros merénylet miatt

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről