Orbán levelet írt a nyugdíjasoknak

Vágólapra másolva!
A leköszönt miniszterelnök, Orbán Viktor levélben köszönte meg a nyugdíjasoknak az együttműködést. A 4,5 százalékos nyugdíjemeléssel együtt, áprilisban határozott az akkori kormány a levél megírásáról.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor leköszönt miniszterelnök levelet írt a nyugdíjasoknak. A levélben Orbán megköszönte a nyugdíjasoknak az együttműködést. A dokumentumot a nyugdíjfolyósító adatai alapján postázták.

A 4,5 százalékos nyugdíjelemeléssel egy időben határozott áprilisban a kormány arról, hogy Orbán Viktor akkori miniszterelnök az intézkedésről, illetve az elmúlt négy év nyugdíjasokkal kapcsolatos döntéseiről levélben tájékoztatja az érintetteket - közölte Borókai Gábor, a leköszönt kormány szóvivője:

Az Orbán Viktor által aláírt, május 14-i keltezésű levélben a volt kormányfő úgy fogalmaz: örül annak, hogy olyan négy esztendőt élhetett meg a nyugdíjasokkal együtt, amikor sikerült minden évben az inflációt meghaladó mértékben emelni a nyugdíjakat és visszaadhatták nekik azt, amit a Bokros-csomag elvett.

A dokumentumban a volt miniszterelnök azt írja: a polgári kormány megbízatása rövidesen véget ér, és megköszöni, hogy a nyugdíjasokkal együtt dolgozhatott a családok megerősítéséért, a munka becsületének helyreállításáért, illetve az időskorúak méltóságáért.