Áthúzással érvénytelenítették egy jelölt nevét

Vágólapra másolva!
A szavazólapok kinyomtatása után jelentette be visszalépését az egyik jelölt Kisvárdán, ahol emiatt nem volt idő új lapokat készíttetni. A területi választási iroda vezetője elmondta, hogy a jelölt nevét a helyi választási bizottság áthúzással érvénytelenítette.
Vágólapra másolva!

A szavazólapon áthúzással érvénytelenítették az egyik, visszalépett jelölt nevét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 7-es számú, Kisvárda központú választókerületben, ahol emiatt javított lapot kapnak kézhez a szavazók vasárnap - tájékoztatott Borbély Károly, a megyei önkormányzat főjegyzője, a területi választási iroda vezetője.

Borbély Károly elmondta, hogy a jelölt - akinek nevét és pártját a kampánycsendre tekintettel nem közölte - a szavazólapok kinyomtatása után jelentette be visszalépését. Új szavazólapok nyomdai készíttetésére már nem volt idő, ezért a visszalépett képviselőjelölt nevét áthúzással érvénytelenítette a kisvárdai szavazókörzet választási bizottsága. Ebben a kerületben így két indulóra lehet voksolni - tette hozzá a főjegyző.