Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Tömegközlekedés

A XVI. kerületi Mátyás király utcában csatornát építenek, ezért a gyors 44-es, a 144-es, a 192-es, valamint az éjszakai 144-es autóbuszok a Rákosi út - Párta utca - Csömöri út módosított útvonalon kerülik el az építkezési területet.

CORA-busz néven közvetlen autóbuszjárat közlekedik a Kosztolányi Dezső térről a törökbálinti bevásárló áruházhoz. A Kosztolányi Dezső téri végállomástól induló járat megáll a Bocskai úti megállóban, majd megállás nélkül halad Törökbálintra. A járat hétköznap 9.00-től 20.00 óráig, hétvégén 19.00 óráig jár, minden Budapesten érvényes BKV-jeggyel és bérlettel igénybe vehető.

Forgalomkorlátozások

A II. kerületben a Budakeszi úton az Irén utca és a Jánoshegyi út között irányonként egy szűk sávon haladhatnak. A Labanc utat a Kuruclesi út és a Budakeszi út között útépítés miatt lezárták. A Kuruclesi utat félszélességben elkerítették a forgalom elől és egyirányúsították a Budakeszi úttól a Budenz út felé.

A Margit hídra vezető Tölgyfa utcában a Fekete Sas utca után időszakosan csak egy sávon haladhat a forgalom.

A Bécsi úton tart a közműépítés. Az Óbudai temető melletti szakaszon csak irányonként egy sáv járható. A Bojtár utcánál a városhatár irányába tartók számítsanak arra, hogy a benzinkúthoz nem tudnak balra bekanyarodni.

A XI. kerületben a Mányoki utat a Mészöly utca és az Orlay utca között lezárták. Kerülni a Ménesi út felé lehet.

Újpesten a Baross utcában az Irányi Dániel utca és a Semmelweis utca közötti szakaszra nem lehet behajtani. A 30-as, a 47-es és a 147-es autóbuszok módosított útvonalon közlekednek.

A Belvárosban a Piarista közön továbbra sem lehet áthajtani. Az Erzsébet hídra az Irányi utca felől lehet eljutni.

A Dózsa György úton a Szondi utca és a Lendvay utca között a Hősök tere felé vezető a középső sávot lezárták.

A VI. kerületben a Rippl Rónai utcát a Podmaniczky utcától egy szakaszon teljes szélességében lezárták, de a kórház bejáratához biztosítják az eljutást.

A VIII. kerületben a Vajda Péter utcában az Orczy út és a Bláthy Ottó utca között irányonként csak egy sávban közlekedhetnek.

Kőbányán az Újhegyi utat a Kozma utcától a Maglódi út felé egyirányúsították. A korlátozás miatt a 68-as és a Keresztúr-buszok a Maglódi út - Korányi Frigyes utca - Kozma utca útvonalon járnak, a 95-ös autóbuszok pedig az Új köztemető főbejáratánál állnak meg.

Soroksáron, a Helsinki úton a Nap utca előtt a kifelé vezető külső sávot zárták le, mert javítják a gázvezetéket.

Ma javítják az útburkolatot, munkagépek okoznak útszűkületet egy-egy szakaszon: az Üllői úton a Nagyvárad térnél, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton, a Róbert Károly körúton, a Fehér úton és Budán a Bartók Béla úton.