Fogyasztóvédelmi vizsgálat az Electro Worldnél

Vágólapra másolva!
A budaörsi elektronikai áruház több vásárlójának sem szállította időre a hetekkel ezelőtt kifizetett termékeket. A Népszabadság úgy tudja, ma vizsgálat indul a fogyasztók bejelentései alapján.
Vágólapra másolva!

A több mint egy hónapja nyílt Electro World nagyáruház több vásárlónak sem szállította a vállalat határidőre a már hetekkel ezelőtt kifizetett termékeket - tudta meg a Népszabadság.

A Pest Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez több kifogás érkezett az elektronikai áruházzal kapcsolatban. A magyar használati utasítás hiányára és a késedelmes szállításra panaszkodnak elsősorban a vevők. A területileg illetékes fogyasztóvédelmi hatóságnál ma indul vizsgálat, hogy kiderítsék, helytállóak-e a panaszok. Ha igaznak bizonyulnak a fogyasztók panaszai, akkor az Electro Worldre akár milliós nagyságrendű bírság várhat.

A márciusban megnyílt áruházat a nyitáskor megrohamozták a vásárlók. Az óriási tömegből többen be sem jutottak az Electro Worldbe. A nyitás utáni nap a legkeresettebb akciós termékeket már csak előjegyezni lehetett. Az áruház akkor vállalta, hogy az előre kifizetett akciós termékeket időre leszállítják.

Ajánlat:

Megbírságolták a Tescot

Korábban:

Beköszöntöttek a hétköznapok az Electro Worldnél

Sorszámért küzdenek a megrohamozott áruház előtt

Szándékos botrányokozással vádolják az áruházat

Fórum:

Harc a pirítóssütőkért - roham Budaörsön