Fokozott védelem az amerikai követségnél

Vágólapra másolva!
Fokozott védelmet kapott az Egyesült Államok budapesti diplomáciai képviselete. Megerősítették a Magyarországon lévő amerikai intézmények, létesítmények nemzetbiztonsági és fizikai védelmét is. A HM csak annyit közölt: a szükséges intézkedéseket már megtették.
Vágólapra másolva!

Fokozott védelmet kapott az Amerikai Egyesült Államok budapesti diplomáciai képviselete - közölte Garamvölgyi László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs igazgatója.


A budapesti diplomáciai képviselet és a diplomaták által használt épületek fokozott védelmét a New York-i Világkereskedelmi Központ (WTC) épületében és Washingtonban bekövetkezett robbantások miatt rendelték el. Garamvölgyi László közölte, hogy a többi budapesti diplomáciai kirendeltséget biztonsági ellenőrzésnek vetik alá.

- A Magyarországon lévő amerikai intézmények, létesítmények nemzetbiztonsági és fizikai védelmét az arra illetékes hatóságok megerősítették - közölte az Szolnoki Éva, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő miniszter hivatalának sajtószóvivője.

A honvédelmi miniszter és a honvéd vezérkar főnöke az amerikai eseményekkel kapcsolatban folyamatosan tájékozódik, és a szükséges intézkedéseket megteszik - közölte a HM Sajtó és Tájékoztatási Főosztálya.

Ajánlat:

Pánik Amerikában