A téli divat három dimenziója. Hogyan kombinálhatod a Nike stílusát, a Levi's eleganciáját és a Timberland kényelmét egy outfitben?

Vágólapra másolva!
Télen elsősorban a hőkomfortra voksolsz? Vagy szeretnéd ezt egy remek lookkal kombinálni? Ne feledd, hogy ősszel és télen nem csak a melegítő nadrágok és a pulóverek tükrözik a stílusodat. Ez a tökéletes alkalom arra is, hogy hangsúlyozd a jól ismert brandek iránti szeretetedet, és úgy kombináld a szett különböző elemeit, hogy kifejezd az egyéniséged. Mit szólsz a Nike sportos lazaságát, a Timberland logójával ellátott időtlen klasszikusokat és a Levi's mindennapi eleganciáját ötvöző téli outfitekhez? Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan kombinálhatod könnyen ezt a három különleges márkát, hogy egyedi outfitet rakj össze.
Vágólapra másolva!
Forrás: jdsports.hu

Hangsúlyozd a stílusod a legjobb brandek logóival szignózott termékekkel

Általában a sportos stílusú szetteket választod? Joggerek, kapucnis pulóverek és sneakerek a legtöbbször megtalálhatóak a ruhatáradban, de néha szereted az ilyen szetteket más, lazább darabokkal megtörni? Vagy a hétköznapokban a farmer, pulcsi és kényelmes tornacipő mellett döntesz, a denim nadrágot pedig különböző alkalmakra kapod fel és különböző darabokkal kombinálod? Néha azonban eljönnek olyan napok, amikor számítasz a legjobb brandek támogatására, és biztos akarsz lenni abban, hogy a kínált minőség és funkcionalitás egyszerűen nem hagy cserben. Ha úgy gondolod, hogy ezek a tulajdonságok teljes mértékben jellemeznek, akkor szívesen kibővíted a gardróbod a Nike sportruházattal, a Levi's ikonikus farmernadrágjával és a Timberland megbízható cipőjével. Készülj fel a különböző stílusok felfedezésére, és állítsd össze a tökéletes, pont Neked való szettet. Játssz a divattal, kombináld a legnépszerűbb márkákat, és ne félj megmutatni a karakteredet a mindennapi outfitekben.

Forrás: jdsports.hu

Nike, Levi's és Timberland – ismerd meg az ikonikus termékeket!

Azon gondolkozol, hogy e három topbrand mely darabjait érdemes választanod, hogy télen is teljes mértékben kifejezhesd az egyéniséged? Egyszerű – válaszd a legközismertebb termékeket. A Nike melegítő szettje biztosan jól jön. Válassz joggert és kombináld a hozzá illő pulcsival, vagy csak egy nadrágot vagy egy kapucnis pulóvert. Ehhez még egy oversize pamut póló vagy egy testhezálló alapdarab, és máris kész a szett! Dönts ezek a termékek egyike mellett, és egészítsd ki az outfitet egy kis sportos hangulattal. A Levi’s JD Sports kínálatában viszont a jól ismert farmer nadrágok uralkodnak. Válaszd a kedvenc fazonod (talán az 501-es szériát?), és kombináld bármivel, amihez csak kedved van. A brand kínálatában azonban nem csak denim termékeket találsz. A minimalista Levi's logóval díszített nyári rövidnadrágok, pulóverek vagy egyszínű pólók is várnak. Ha a farmer mellett döntesz, válassz egy Nike logóval szignózott sportos kapucnis pulóvert, vagy póló helyett válassz egy hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező hosszú ujjú modellt. És nem feledkezhetünk meg a tél legnépszerűbb márkájáról, a Timberlandről sem. Itt megbízható, meleg, vízálló és jól tapadó téli cipőket találsz, mint például a Premium 6 vagy a Greyfield outdoor modellek, valamint rövid szárú, trekking cipőket, mint például a Timberland Euro Sprint és Sprint Trekker.

Három brand, egy szett, sok lehetőség

Azt már tudod, hogy a téli ruhatárad része a strapabíró Timberland JD Sports logóval fémjelzett, természetes bőrből készült, strapabíró cipő lesz, illetve a megbízható és időtálló Levi's farmernadrág, a kényelmes melegítő nadrág vagy a Nike kapucnis pulóver. Azon gondolkozol, hogy a sportos stílust, a hétköznapi casual stílust ötvözheted-e egy csipetnyi eleganciával és különleges kényelemmel? Természetesen igen! E három ikonikus márka termékei segítségedre lesznek. Válaszd a megfelelő típusú Timberland téli cipőt: bakancsot, outdoor modellt, félcipőt vagy még valami mást. Egészítsd ki hosszú, meleg zoknival, és válassz egy kényelmes szabású Levi's farmernadrágot. Kombináld ezt egy Levi's pamut pólóval vagy a Nike pólóval, a felülre pedig kapj fel egy meleg kapucnis pulóvert, amit pipa-logóval díszítettek. Ne feledkezz meg egy meleg télikabátról sem, amit a fenti márkák valamelyikének címkéje fémjelez. Egészítsd ki sapkával, sállal és kesztyűvel, és máris megvan a mindennapi lookod.

Forrás: jdsports.hu

A legjobb cipőkért, ruhákért és kiegészítőkért, amiken ezeknek és más világmárkák a logója szerepel, ugorj be üzletünkbe, vagy rendeld meg kényelmesen online.