A játékok és könyvek szakértője - a korai fejlesztés fontossága

Vágólapra másolva!
A kifogástalan renoménak örvendő Fejlesztem.hu webshop szakmai gárdája tudja jól, hogy a gyerkőcök játszva tanulnak a leghatékonyabban, és a szülők minél korábban, tudatos odafigyeléssel ötvözve választják ki számukra a minden tekintetben tökéletes könyveket, játékokat, annál hamarabb tapasztalható meg kézzel foghatóan a várt fejlődés is.
Vágólapra másolva!
Forrás: fejlesztem.hu

A játékok és könyvek szakértője – a csapat, aki hisz a korai fejlesztés erejében

A gyermekkor első évei alapvetően meghatározzák a kis lurkó egész későbbi életet. A Fejlesztem.hu által kínált játékok és könyvek kulcsszerepet játszanak ebben a folyamatban. A korai életkorban az agy rohamléptékben fejlődik, így a megfelelő stimuláció szükséges, sőt, elengedhetetlen. Csak, hogy egy példával éljünk: a kreatív játékok és interaktív könyvek többek között segítenek a finommotorikus készségek, a beszédkészség és a kognitív képességek fejlesztésében (is).

Hogyan válasszunk megfelelően a színes palettáról?

Amennyiben játék- vagy könyv választásra kerül a sor, először is a szülőknek figyelembe kell venniük a gyermekük korát és érdeklődési körét. A Fejlesztem.hu kínálata segít eligazodni a sokszínű lehetőségek között. Fontos, hogy a játék ne csak szórakoztató, hanem tanító jellegű is legyen, ösztönözve a gyermek természetes kíváncsiságát és tanulási vágyát.

Ne feledjük: a fejlesztő játékok létfontosságúak a gyermek szociális, érzelmi és kognitív képességeinek fejlődéséhez. Ezek a játékok olyan izgalmas kihívásokat jelentenek, amelyek segítik a problémamegoldó készség, az önálló gondolkodás és a kreativitás kibontakozását.

Választék pedig van bőven!

A játékok és könyvek szakértőjeként a szóban forgó csapat tudja jól, milyen fontos, hogy az általuk kínált termékek valóban széles spektrumot öleljenek fel, így mindenki igényeire szabva tudja kiválasztani a tökéleteset. Fajátékok, építőkockák, kirakósok, szerep- és kártyajátékok, kortól függően izgalmas regények és ismeretterjesztő olvasmányok, logikai és ügyességi játékok, gyurmák, ékszerkészítő szettek, diafilmek és sok más egyéb végtelenül izgalmas fejlesztő játék várja, hogy gazdára találjon.