A rendeletben szabályozott kötelező akcióknál is kedvezőbb árakkal várja vásárlóit a Lidl

Lidl árcsökkentési program
Lidl árcsökkentési program
Vágólapra másolva!
A Lidl Magyarország, a hazai gazdaság egyik meghatározó szereplőjének kiemelt célja, hogy hozzájáruljon az infláció letöréséhez és ezáltal a magyar családok támogatásához. Éppen ezért a vállalat az árstop kivezetését követően is folytatja „Többet adunk" akcióját és tartós árcsökkentési programját, sőt a rendeletben előírt 15%-os kötelező akciók keretében is többet ad vásárlóinak, hiszen bizonyos termékek ára 20-50%-kal is csökkent, amely jelentős megtakarítást jelenthet a magyar háztartások számára.
Vágólapra másolva!

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca az elsők között döntött úgy az év elején, hogy folyamatos és tartós árcsökkentésbe kezd, melynek keretében a beszerzési árak csökkenéséből adódó, valamint azon is túlmutató árelőny azonnali továbbadásával már több mint 500 termék árát mérsékelte.

A vállalat célja, hogy a kedvező árakkal hozzájáruljon az infláció letöréséhez, és egyben támogassa a magyar családokat abban, hogy a lehető legolcsóbban jussanak hozzá a kiváló minőségű termékekhez.

Ennek köszönhetően – az akciós árpolitika részeként – hétről hétre újabb termékek ára mérséklődik. Elsősorban olyan termékeké, amelyek a családi bevásárlások során korábban is nagy szerepet kaptak.

Hazánk piacvezető kiskereskedelmi áruházlánca a kormány intézkedéseivel összhangban továbbra is törekszik a lehető legjobb árak biztosítására. Forrás: Lidl Magyarország

A tartósan árcsökkentett árucikkek között az alapvető élelmiszerek és számos, a vásárlók körében közkedvelt, keresett termék is megtalálható.

Egyes árucikkek akár 50%-kal olcsóbban is megvásárolhatóak, ami jelentős megtakarítást, könnyebbséget jelenthet a vásárlóknak.

A rendeletben előírt 15 százalékos kötelező akciók keretében, a Lidl többet ad.

A kedvezmények mértéke akár 50 százalékos is lehet, mely alapján elmondható, hogy a vállalat az árstop kivezetését követően is mindent megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók a jövőben is a lehető legkedvezőbb áron intézhessék a bevásárlást.

Természetesen nem csupán beszerzési stratégiájával segíti a vállalat a családokat kiadásaik optimalizálásban, hanem számos további eszközzel támogatja a vásárlókat az élelmiszerre fordítható költségkeret tudatos beosztásában.

Idén márciustól már minden áruházban elérhetőek az egyébként rendkívül népszerű „Mentsük meg" csomagok, melyek külsőleg már nem tökéletes, de még fogyasztható gyümölcsöket és zöldségeket tartalmaznak.

A Lidl egyes árucikkei akár 50%-kal olcsóbban is megvásárolhatóak. Forrás: Lidl Magyarország

A 3,5 kg-os egységcsomagok, kedvezményes, mindösszesen 399 forintos áron vásárolhatók meg.

Az áruházlánc a héten jelentette be, hogy tovább bővíti élelmiszermentő akcióját a pékárukkal, így az előzőnapi értékesítésből megmaradt, de még fogyasztható 2 és 5 darabos egységcsomagba összeállított édes és sós pékárukhoz mostantól féláron lehet hozzájutni.

A hetente változó akciók mellett a Lidl digitális hűségprogramja, a Lidl Plus további 10-12 kedvezményre jogosító kupont, kaparós nyereménykártyákat és egyéb extra kedvezményeket kínál fogyasztói számára, melyekkel tovább mérsékelhető a bevásárlás összege.