Melege van a maszk alatt? A megoldás: a szelepes védőmaszk

Vágólapra másolva!
Egyre több ember számol be arról, hogy a maszk viselése már 10 perc boltban, postán, bankban vagy tömegközlekedési eszközön töltött idő után elviselhetetlenné válik. Ez nem csoda, hiszen testünk hőmérséklete a maszkkal fedett részen sokkal gyorsabban emelkedik, melynek számos kedvezőtlen hatása lehet szervezetünkre (forrás: Academic). A megoldás a speciális, beépített szeleppel rendelkező KN95 védőmaszk, mely sokkal jobb szellőzést biztosít, így javítja az Ön közérzetét, és sokkal hatékonyabban intézheti ügyeit.
Vágólapra másolva!
Forrás: Lineoshop.hu

A hitelesített szelepes maszkok itt kaphatók.

A védőmaszkok használata továbbra is rendkívül ajánlott

A megfelelő védőmaszkok használata a járvány elleni védekezés egyik legerősebb fegyverévé vált.Azonban vigyázat! Fontos megvizsgálni azt, hogy melyik típusú védőeszköz a leghatásosabb a közös cél - a járvány megállítása - szempontjából.

A vonatkozó szabványoknak megfelelő típusú maszkok leírását itt megtalálja.

Forrás: Lineoshop.hu

Számos különféle modell, sok tisztázatlan kérdés

A védőmaszkok , fertőtlenítő szerek és védőkesztyűk mindennapos témává váltak. A kormányzat szükségszerű intézkedései és a védőfelszerelések szükségessége eredményeképpen az állampolgárok többsége folyamatosan aggódni kezdett saját és szerettei egészségéért. Az aggodalom napról napra erősödött, amint a védőfelszerelésekből leapadtak a készletek, és bizonytalanná vált azok beszerezhetősége. Legfontosabb most a lakosság, különösen a gyengék biztonsága és megóvása, valamint egészsége. Miután a védőfelszerelések ellátási csatornái újra megnyíltak, a piac gyakorlatilag telítődött védőmaszkokkal, továbbá a népesség jelentős része kezdett el otthon, saját kezűleg maszkokat készíteni. Rengeteg téves információ kering az országban. Szükséges hangsúlyozni, hogy nem minden maszk jó maszk. Különös figyelemmel kell lennünk a maszk kiválasztásakor, és ellenőriznünk kell annak minőségét, valamint azt, hogy milyen védelmi szintet nyújt.

Egy olyan hosszútávú megoldás – és többnyire az egyetlen –, mely megakadályozza a káros részecskék 95%-ának átjutását, a védőmaszk, vagy pontosabb kifejezéssel élve a KN95 légzőmaszk , mely az európai FFP2 szabvány megfelelője.

Forrás: Lineoshop.hu

A KN95 szabványnak megfelelő védőmaszk :

  • megszűri a 0,3 mikrométeres részecskék 95%-át,
  • a vezető intézmények mindegyike által ajánlott,
  • 5 hatékony szűrőréteggel készült,
  • beépített szelepet tartalmaz, mely könnyebb légzést tesz lehetővé,
  • az FFP2 maszkokkal azonos védelmet biztosít,
  • kényelmesen illeszkedik az arcra.
Forrás: Lineoshop.hu

Az egyik olyan globális online áruház, mely megfelelő készletekkel rendelkezik a KN95 légzőmaszkokból – ezen belül is különösen azokból, melyek beépített szelepet tartalmaznak – itt megtalálható: https://bit.ly/kn95-maszk.

Felvettük velük a kapcsolatot! Bár az áruház világszerte értékesít, készleteinek jó részét a magyar piac számára tartja fenn.

Zoltàn Kolompár: "A maszkok iránti igény működési területünk minden országában meredek emelkedést mutat. Úgy döntöttünk viszont, hogy segítünk a magyar embereknek. A külföldi piacokon mutatkozó jelentős potenciál ellenére megfelelő készleteket foglaltunk le."

A sebészeti vagy házi készítésű maszkok, vagy akár a sálak valóban megfelelő védelmet nyújtanak?

A válasz: NEM. Rengeteg találékony megoldást láthatunk, hogyan próbálják az emberek megvédeni magukat bevásárláskor vagy sétáik alkalmával. Számos cég könnyű pénzszerzési lehetőséget remélt, és különféle trükkökkel félrevezető információkat és ajánlatokat terjesztett a nyilvánosság felé. A sebészeti maszkok, sálak és a házi készítésű maszkok semmiképpen sem felelnek meg a kompetens intézmények általi előírásoknak. Ne sajnáljon néhány forinttal többet áldozni – a saját egészségébe történő befektetés megfizethetetlen.

Forrás: Lineoshop.hu

A szakemberek által javasolt megoldás

A KN95 típusú maszkok a bennünket körülvevő 0,3 mikrométeres részecskék 95%-át szűrik meg, és bőrbarát anyagokból készülnek. Miért olyan fontos ez? A cél az, hogy elkerüljük a maszk kezünkkel történő megérintését vagy megigazítását. Amennyiben a maszk kényelmetlen, pontosan ez az, ami történik – önkéntelenül a maszkhoz vagy az arcunkhoz nyúlunk.

A maszkok itt érhetőek el: https://bit.ly/kn95-maszk.

Forrás: Lineoshop.hu

Ha helytelenül használjuk a maszkokat, a saját életünket veszélyeztetjük, ráadásul kontrollálatlanul terjesztjük a fertőzést. Ez az, ami miatt a KN95 légzőmaszkok szelepet tartalmaznak, mely könnyebb légzést tesz lehetővé, továbbá megakadályozza az izzadást. A hagyományos sebészeti maszkokkal ellentétben a KN95 maszkok 5 szűrőrétegből állnak. Speciális felépítésével, habszivacs szigetelésével és állítható orrnyereg kiképzésével kényelmesen illeszkedik az archoz, így maximális védelmet biztosít. A maszkok CE-hitelesítéssel rendelkeznek, mely igazolja azok minőségét és védelmi szintjét.

A különféle modellek összehasonlítása!

Légzőmaszkok

Sebészeti maszkok

Általános maszkok

Forrás: Lineoshop.hu

A fenti táblázat egyértelműen azt mutatja, hogy a KN95 légzőmaszk messze a legmegfelelőbb megoldást jelenti. A maszkok most Magyarországon is elérhetők.

További információkért látogassa meg a következő linket: https://bit.ly/kn95-maszk.

Megoldás Önnek, szeretteinek, mindannyiunknak!

Forrás: Lineoshop.hu

Életünk normál rendje fenekestül felfordult. Ami tegnap még normális volt, ma már nem az. Alkalmazkodnunk kellett a veszélyhelyzethez, közös lépéseket kellett tennünk, és találékonnyá kellett válnunk. Mindannyian, együtt teszünk a sikerért, és fokozatosan az ellenőrzésünk alá vonjuk a vírust. Kizárólag a saját felelősségünk tudatában, az intézkedések betartásával és a dőmaszkok helyes megválasztásával tudjuk biztosítani a lehető legmagasabb szintű védelmet mindannyiunk számára. Mivel nem kerülhetjük el a bevásárlást, és számos vállalat továbbra is folytatja normál működését, legfőképpen a mi felelősségünk, hogy jól átgondoltan fontoljunk meg minden lehetséges opciót a védőfelszerelések megválasztásakor.

A megfelelő KN95 légzőmaszkok itt érhetők el.