MOST TE IS TÁMOGATHATOD A MENTŐK MUNKÁJÁT

Vágólapra másolva!
ADOMÁNYOZZ BIZALOMPONTOKAT A JÁRVÁNY LEKÜZDÉSÉÉRT!   Az Országos Mentőszolgálatot segíti az Auchan, és ebbe bevonja vásárlóit is.
Vágólapra másolva!

Az Auchan idén februárban a tudatos adakozás zászlaja alatt indította el jótékonysági kampányát. Ennek során a vásárlók külön pénzösszeg ráfordítása nélkül adakozhattak hat neves magyarországi alapítvány számára.

Hogyan lehetséges ez?

Brenkus Krisztián, az Auchan Magyarország vásárlói marketingért és adatbázisért felelős vezetője elmondta: „Azok a vásárlóink, akiknek van Bizalomkártyájuk, és segíteni szerettek volna, eldönthették, hogy a vásárlásaik után automatikusan jóváírt Bizalompontokat melyik alapítványnak adományozzák. Ugyanakkor arról is szavazhattak, hogy az alapítványok közül melyik kapjon további egymillió Bizalompontot áruházláncunktól.”

Most az Országos Mentőszolgálat következik

Az Auchannak szívügye, hogy a mindennapi és minőségi ellátás mellett létfontosságú ügyeket is támogasson, ezért a jelenlegi helyzetre reagálva úgy döntöttek, ismét mindennapi hősökön fognak segíteni: ezúttal az Országos Mentőszolgálat munkatársain, akik embert próbáló erőfeszítéseket tesznek a járvánnyal való küzdelem során.

Az áprilisban induló, egész Magyarországra kiterjedő akció során az Auchan 10 000 000 Bizalomponttal támogatja a mentőket, hogy gond nélkül bevásárolhassanak. Emellett a kampány ideje alatt (április 16. – május 31.) heti egy alkalommal gyümölcsöt szállítanak 15 mentőállomásra, így támogatva azok egészségének megőrzéséért, akik a mi egészségünket őrzik.

„Minden segítség jól jön ebben a nehéz helyzetben, és a támogatások mellett legalább ilyen fontos a kampány üzenete: gondoljunk a mentőkre, fogjunk össze értük! – mondja Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Forrás: Auchan

Segítség az Országos Mentőszolgálatnak

A Bizalomkártyás vásárlók tehát ismét lehetőséget kapnak, hogy bármilyen pénzráfordítás nélkül tegyenek egy valóban fontos ügyért: az alapnak felajánlott 10 000 000 Bizalompontot annyi, a saját vásárlásaik után jóváírt Bizalomponttal egészíthetik ki, amennyivel csak szeretnék. Az Auchan és vásárlói által gyűjtött közös adományt egyben, a kampány végén fogja megkapni az Országos Mentőszolgálat.

Forrás: Auchan

Hogyan ajánlhatod fel Bizalompontjaidat a mentőknek?

Az egész folyamat online zajlik, gyors, egyszerű, digitális. Adakozásra április 16-tól május 31-ig van lehetőséged.

1. Menj fel a bizalomkartya.auchan.hu/adomanyozas oldalra!

2. Jelentkezz be e-mail címeddel vagy Bizalomkártyád számával!

3. Az OMSZ támogatás menüpontban válaszd ki, hány Bizalompontot szeretnél adni!

4. Oszd meg a közösségi médiában, hogy minél többen tudjanak a lehetőségről!

SEGÍTSD TE IS A MENTŐK MUNKÁJÁT!