Személyszállítás Itthon és a Nagyvilágban

Vágólapra másolva!
Cégünk fő profilja a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. 
Vágólapra másolva!

Megbízhatóságunk mellett rugalmasságunkkal és minőségi szolgáltatásunkkal nyertük el megrendelőink bizalmát.
Saját járműparkunkat 9-67 fős luxusautóbuszok alkotják, de partnerkapcsolataink révén más járműkategóriában is igyekszünk az igényeket kielégíteni.
Az egyre növekvő fővárosi megrendelések miatt ügyfeleink részére Non-Stop ügyfélszolgálatot tartunk fenn. Elérhető: +36-70-606-1000 kapcsolat: www.dolcereisen.hu

Egyedi megrendeléseket is szívesen teljesítünk. Buszainkon lehetőség van cégek baráti társaságok teljes kiszolgálására is. Buszainkon szendvics, üdítő és egyéb italok szervizszolgáltatására is van lehetőség. Kérésre ezeket a cég által biztosított ellátmányokat kiosztjuk. Ha a megrendelő igényli akár meleg reggelit vagy egytálételt is tudunk biztosítani az utazás során.

Sofőrjeink nagy tapasztalattal rendelkeznek, segítőkészek figyelmesek az utasokkal.

A Dolce Reisen minőség politikája az, hogy az elégedett utas az, aki visszatér mert a szolgáltatással meg van elégedve. Buszainkat igyekszünk megújítani, hogy a kor vívmányainak megfeleljenek.

Minden megrendelést egyediként kezelünk és igyekszünk, hogy az ügyfél a legjobb árat és ennek arányában a legjobb szolgáltatást kapja. Dolce Reisen minden ajánlatkérésre válaszol és ha nem tudja a szolgáltatást elvállalni, abban az esetben igyekszik a kapcsolati rendszerét kihasználni és segíteni az ügyfelet abban, hogy megfelelő járművet kapjon.

Elégedett megrendelőink között van: NAV, Cetelem Bank, Élet menete Alapítvány, Kúria, stb.

Várjuk régi és új megrendelőinket.

Kapcsolat:

Kaszap Szilveszter

Dolce Resisen Kft

1202 Budapest Fás utca 97.

Email:[email protected]

Web: www.dolcereisen.hu

Tel:+36-70-606-1000