III. Harkányi Psoriasis Konferencia

Vágólapra másolva!
Idén harmadik alkalommal rendezték meg a III. Harkányi Psoriasis Konferenciát Harkányban, a gyógyító víz városában 2013. szeptember 20-21.-én. A Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház által szervezett III. Harkányi Psoriasis Konferencia fő témája ez alkalommal is a psoriasis kezelések lehetőségeinek bemutatása. A szakemberek, hazai psoriasis civilszervezetek és klubok számára rendezett esemény egyben továbbképzést is jelent a résztvevők számára. 
Vágólapra másolva!

A két napos szakmai konferencia során az ország minden tájáról érkeztek szakorvosok, akik az előadás sorozat alatt prezentációk segítségével mélyíthetik ismereteiteket a pikkelysömör kezelésének módszereiről, tüneteiről, kialakulásának okairól és természetesen a harkányi gyógyvíz betegségre gyakorolt jótékony hatásairól. Az előadások szeptember 20.-án pénteken Dr. Péter Iván a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház főigazgatója köszöntőjével kezdődött, aki részletesen ismertette az Intézmény eddigi sikereit a psoriasis területén.

A rendezvény a "Harkányi Gyógyvíz - Egészséget adó és megőrző őselem" elnevezésű, DDOP-2.1.1./E-09-2f-2010-0001-es azonosítószámú projekt keretein belül valósult meg, mely beruházás legfőbb célja a gyógyító harkányi víz minél szélesebb körben való megismertetése. A 1,5 millárd Forint összértékű projekt során az Intézmény 2014 februárjára szállodai színvonalú új szárnnyal bővül, mely része a 2011-ben kezdődött fejlesztéseknek. A konferencia, illetve a vele egyidőben részvételünkkel zajló Moszkvai Nemzetközi Gyógyturisztikai Kiállítás voltak az első elemei annak a komplex marketing tervnek, melynek elsődleges célja Harkány, illetve a harkányi gyógyvíz ismertségének növelése, így a régió belföldi, illetve külföldi turizmusának fellendítése.