Nemzetközi zombimenet - világrekord-kísérlet

Vágólapra másolva!
Nemsokára, 2013. május 4-én egy hozzád közeli városban is sor kerül a Nemzetközi Zompokalipszisre. Az eseményt 1.000 városban rendezik meg szerte a világon. Öltözz zombinak, és csatlakozz az ismert világegyetem legnagyobb 'zombimenetéhez'. Vonszold magad, tántorogj, sétálj vagy fuss - mindegy, hogyan jutsz el a partira, amire még nem volt példa eddig az élők - jobban mondva az élőhalottak - közt.      
Vágólapra másolva!

Öltözz zombinak, vonszold végig magad az utadba eső szórakozóhelyeken a barátaiddal, és döntsd meg a világrekordot!
A zombi 'kocsmamenetek' az italozós kiruccanások kínálta dekadens szórakozást ötvözik a legjobb 'zombimenetes' hagyományokkal. A menet résztvevői zombinak öltöznek, magukra öntenek némi művért, és mindegyik útjukba eső bárban isznak-esznek rogyásig. Úgy vonszolják magukat, mint az élőhalottak, és úgy szórakoznak, mintha a holnap soha nem jönne el. Az első zombi kocsmamenetet az USA-ban rendezték meg, de a 'vírus' mára szinte az egész világon elterjedt. Mi jöhet ezután? A zombik átveszik az uralmat New Orleans francia negyedében? Elözönlik a Times Square-t? Meghódítják a párizsi Bal partot? Övék lesz a Big Ben? Szinte biztos, hogy a világ legnagyobb zombimenete világrekord lesz, hiszen várhatóan több zombi vesz majd részt rajta, mint bármilyen korábbi zombirendezvényen.
A zombik öltözhetnek saját készítésű jelmezbe, de betántoroghatnak jelmezért a legközelebbi jelmezkölcsönzőbe is. Az elengedhetetlen kellékek a következők: művér és műsebek, szakadt vagy rongyos ruha, és olthatatlan vágy arra, hogy az élőhalottak éjszakájának résztvevői fergetegesen jól érezzék magukat. Vigyázat: többé nem csak alacsony költségvetésű horrorfilmekben és képregényekben találkozhatunk zombikkal! Közeleg a zombimenet ideje - az élőhalottak nemsokára szembe jönnek majd velünk az utcán!
2013. május 4-én, szombaton, csatlakozz Te is az élőhalottak seregéhez! Légy Te is a zombik közt, akik megszállják a helyi kocsmákat, bárokat és szórakozóhelyeket, és végigbulizzák az éjszakát az eddigi legnépesebb élőhalott-partin! Iratkozz fel hírlevélért a városodban sorra kerülő Zompokalipszisről a https://www.facebook.com/thezompocalypse Facebook oldalon! Lájkold a FB oldalt, és cserébe folyamatosan friss híreket kaphatsz erről a különleges, páratlan eseményről! Legyél Te is ott azon a bulin, ami talán az élők világának végét jelenti - garantáltan jól fogod magad érezni!

További információk és a nemzetközi eseménysorozat helyszíneinek listája a következő internetes címen található: www.thezompocalypse.com

Fényképek/multimédia galéria: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20130314006515/en/
Kapcsolat:
Massivo
Aaron Saari, +1-917-442-2435
[email protected]

Forrás: Massivo

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.