Közel 700 diák vett részt a Telekom gyakornoki programjában

Vágólapra másolva!
2013 februárjától ismét elindul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amely sikerét bizonyítja, hogy 2009 óta tízszeresére emelkedett a felvett gyakornokok száma. Az idén szeptemberben indult gyakornoki félévre 746 fiatal jelentkezett, és közülünk 86-an nyertek felvételt. Így jelenleg a programot folytató diákokkal együtt rekordszámú, 182 gyakornok dolgozik a vállalat különböző területein.  
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom immár 16 éve működő gyakornoki programja kettős célt szolgál. Egyrészt lehetőséget kínál a főiskolai, illetve egyetemi hallgatóknak arra, hogy megismerjék egy nagyvállalat működését, valódi munkatapasztalatot szerezzenek, valamint alkalmat kínál arra is, hogy az esélyegyenlőség szellemében a legrátermettebbek elindíthassák karrierjüket a Telekomnál. Másrészt pedig a program nem titkolt szándéka, hogy friss tudást vonzzon a vállalatba, új impulzusokkal gazdagítsa a szervezet életét, működését.

A Magyar Telekom 2013 februárjában induló gyakornoki félévére október 31-ig lehetett jelentkezni a karrier.telekom.hu oldalon.

A Telekom a saját vállalati honlapján megjelenő tájékoztatás mellett a Facebook-on kezdeményez interaktív kommunikációt az érdeklődőkkel. A "Gyakornok leszek a Telekomnál" oldalon bárki felteheti kérdéseit, és hasznos tanácsokat is kaphat a leghitelesebb forrásból, a jelenlegi gyakornokoktól. Emellett több egyetemre, főiskolára is ellátogatnak a vállalat munkatársai, hogy egyetemei rendezvényeken és a Telekom által megrendezett szakmai programsorozat, a Telekom Akadémia keretein belül is népszerűsítsék a programot.


Az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.