Költöznek a bérlők a Corvin Sétányra

Vágólapra másolva!
A józsefvárosi Corvin Sétány első, 19 ezer négyzetméteres irodaépületének közel fele bérlőre talált, a költözés hamarosan kezdődik - közölte az MTI-vel a tulajdonos-fejlesztő Futureal csoport.
Vágólapra másolva!

Négy bérlő összesen mintegy 4600 négyzetméter területet használ majd, ami 25 százalékos bérbe adottságnak felel meg.

Az irodaház bérbe adható irodaterületének további 20 százalékára már megkötötték az előszerződéseket, ezen kívül intenzív tárgyalások folynak több további potenciális bérlővel is. Az épület közös kizárólagos bérbeadó ügynökségei a DTZ és a GVA.

A 19 077 négyzetméter bérbe adható területtel rendelkező 7 emeletes, első irodaépületet a Futó utcában adták át 2008. április elején. Az épület 3 szintes mélygarázsában a 342 parkolóhely mellett a kerékpárosok és motorkerékpárosok számára kialakított parkolóhelyek is találhatók.

Az első két bérlő néhány héten belül megkezdi működését az irodaházban. A Marsh a Marsh&McLennan Companies (MMC) vállalatcsoport tagja, a kockázatkezelési tanácsadó és biztosítási alkusza a Corvin Sétány több mint 1200 négyzetméteres irodaterületére költözik. Itt kap helyet a személyzeti tanácsadó Mercer Kft. is, amely szintén az MMC cégcsoport tagja.

A harmadik bérlő a MEMRB Kft., a ciprusi központú társaság a 60-as évek eleje óta végez aktív piackutatást, jelenleg 32 országban van jelen. A közép- és kelet-európai piacokon 1991-től működik.

Az irodaház tulajdonos-fejlesztője, a Futureal közel 2000 négyzetméteres irodáját költözteti át a Corvin Irodák első épületébe.

A Corvin Sétányon összesen 130 ezer négyzetméternyi iroda épül.