Hangulatos kertváros épül Budán - Cordia Terrace Madárhegy (X)

Vágólapra másolva!
Folytatódik Újbuda madárhegyi területfejlesztése - elindult a 2006-os lakásértékesítési adatok alapján Budapesten piacvezető Cordia Magyarország Zrt. legújabb projektje Budán.
Vágólapra másolva!

A Széchenyi-hegy lábánál, az egyedülálló adottságokkal rendelkező Madárhegyen, újonnan kialakított infrastruktúrájú lakóterületen, a magas színvonalú Cordia-otthonok széles lakásválasztéka várja.

A lankás terület remek természeti adottságai egyedi megjelenésű, különleges, ritkaságnak számító teraszházak építését teszik lehetővé. A külső forgalomtól elzárt lakóparkot tágas belső terek és nagy zöldfelületek jellemzik.

A jó levegő, a családias, budai zöldkörnyezet, a kiváló megközelíthetőség, a bevásárlási és kikapcsolódási lehetőségek együttesen ideális életteret kínálnak az itt lakók és az ide költözők számára. A terület felett a Budai Tájvédelmi Körzet hatalmas, egybefüggő erdeje kínál remek lehetőséget kikapcsolódásra, kirándulásra, kutyasétáltatásra.

A Cordia Terrace Madárhegy leendő otthonainak alaprajzait gondos szakértelemmel igyekeztünk összeállítani. Legtöbb esetben természetes fényt és szellőzést biztosító ablakos konyhával, ablakos fürdőszobával, és majdnem minden esetben terasszal rendelkező lakásokat terveztünk leendő vevőink számára, hogy a beköltözés boldog pillanatában is örömmel nyugtázzák: "Jól választottunk!".

A lakások a jó térkihasználás, könnyű bútorozhatóság és tágas teraszok alapelve mentén kerültek kialakításra, hogy egy kis stúdiólakásból is élvezhessék lakóink a budai környezet által nyújtott térélményt.

Forrás: [origo]

A terület kiváló fekvése miatt többségükből elsőrangú panoráma nyílik a Kelen-völgy vagy a Széchenyi-hegy felé, de a Mandula-liget zöld parkja is szinte mindenhonnan látható. Az első lakók 2008 III. negyedévétől költözhetnek be új otthonaikba.

(X)

Cordia.hu