Konferenciaközpont nyílik Ferencvárosban

Vágólapra másolva!
Tovább tart az ingatlanpiaci lendület Ferencváros belső tömbrehabilitációs területén. A jövő héten adják át a városrész egyik legnagyobb, több mint egymilliárd forintos beruházását, a 3600 négyzetméter alapterületű Erix irodaházat és konferenciaközpontot.
Vágólapra másolva!

A 2004 második felében megkezdett beruházást a jövő hét végén adják át az irodaház bérlőinek. Az Erix Iroda- és konferenciaközpont méltó módón nevezhető a belső-ferencvárosi terület egyik kiemelkedő projektjének, hiszen a befektetők többéves előkészület után hozták létre az első A kategóriás irodaépületet a dinamikusan fejlődő városrészben.

A több mint 3600 négyzetméter alapterületű, négyszintes irodaház legfelső szintjén a budapesti konferenciaközpontok piacán is egyedülálló, egyszerre akár 180 fő befogadására alkalmas konferenciakomplexumot létesítettek, amelynek szolgáltatásai megfelelnek a nemzetközi követelményeknek.

"Az épületegyüttes létrehozásával elsődleges cél volt, hogy a IX. kerület tömbrehabilitációjának keretében élhető, lakható és dolgozható környezetet teremtsünk. A konferenciaközpont megalkotásával valóban a piaci igényeknek szeretnénk megfelelni, mivel felméréseink szerint óriási az érdeklődés a 150-200 fő befogadására alkalmas, nemzetközi mércével is magas szolgáltatást nyújtó konferenciakomplexumokra" - mondta Körmendi Péter, az Erix Irodaház Ingatlanhasznosító Zrt. vezérigazgatója.

Az iroda- és konferenciaközpont kivitelezését az egyik legnagyobb teljesen magyar tulajdonú építőipari vállalat, a Quadrat Kft. végezte. A számos nívódíjas épületegyüttes létrehozásában is közreműködő vállalat piacvezetőnek számít a ferencvárosi tömbrehabilitációban, amelyben már több mint egy évtizede vesz részt.