Olcsó hitel fűtéskorszerűsítésre

Vágólapra másolva!
Viszonylag alacsony kamatozású hitelt kínál az Inter-Európa Bank azoknak, akik otthonukat környezetbarát és energiatakarékos megoldásokkal szeretnék modernebbé tenni.
Vágólapra másolva!

Az Inter-Európa Bank Megújuló Energiaforrás Hitelét olyan korszerű, természetbarát rendszerek beépítésének finanszírozására adják, amelyek hatékonyabbá teszik a háztartás energiafelhasználását, és egyúttal óvják a környezetet. A hitel igénybe vehető minden olyan háztartási hőenergia- vagy villamosenergia-termelő rendszer kiépítésére, amely megújuló energiaforrások felhasználásával működik.

A bank vezetőinek meggyőződése hogy a korszerűsítésnek ez a válfaja jelentős fejlődés előtt áll. Ezt mutatja az is, hogy az Európai Unió ezt a területet kiemelten kezeli, és már Magyarországon is, pályázat útján állami támogatást lehet ezen korszerűsítésekre igénybe venni, amit akár a felvett hitel előtörlesztésére is fordíthatnak ügyfeleik.

A Megújuló Energiaforrás Hitel forintban, svájci frankban vagy euróban egyaránt igényelhető. A kölcsön legfeljebb 30 éves futamidejű, változó kamatozású és ingatlanfedezet mellett lehet igénybe venni.

Svájci frank alapú hitel esetében az igénybe vehető kölcsön összege 6-től 90 ezer frankig terjedhet, az induló éves kamat mértéke 2,69 százalék, teljes hiteldíj-mutatója pedig 5,51 százalék. A kamat mértéke akciós és visszavonásig érvényes.