Vágólapra másolva!
Szombatig minden nap 20 fok fölé melegszik a levegő. A hét közepén ugyan kissé változékonyabb lesz az idő, de erős hidegfronttól nem kell tartani.
Vágólapra másolva!

Hétfőn dél körül több lesz a felhő az Északi-középhegységben és a Tiszántúlon, és ott előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. Az ország más részein derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Több helyen megélénkül az északnyugatira forduló szél. Kifejezetten meleg lesz, 18 és 23 Celsius-fok közé emelkedik a hőmérséklet, majd késő estére 7 és 14 fok közé, keddre virradóan 1 és 8 fok közé csökken.

Keddtől péntekig is kellemes idő lesz, általában 15 és 23 fok között alakul napközben a hőmérséklet. Éjszaka is viszonylag meleg lesz, többnyire 2 és 9 fok közé hűl le a levegő. Mínuszoktól tehát csütörtök kivételével jobbára nem kell tartani, akkor viszont északkeleten gyengén fagyhat – jelenti az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Általában változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Helyenként elered a záporeső, szerdán egy-egy zivatar is kialakulhat az ország nyugati és déli részén. Csütörtökön északon és keleten lehet helyenként zápor, pénteken pedig főleg délen és nyugaton eredhet el több helyen az eső, záporeső. Jelentős mennyiségű csapadékra, azaz legalább napi 5 milliméternyire azonban nem lehet számítani.

Nézze meg térképen, hogyan változik a hőmérséklet!http://www.origo.hu/idojaras/terkep/homerseklet/index.html