Vágólapra másolva!
Csak egy-két gyenge zápor lehet északkeleten. Szubtrópusi forró levegőnek köszönhető a derült ég. Veszélyes időjárási jelenség nem várható. Front nem lesz az ország felett.
Vágólapra másolva!

Szerdán csupán északkeleten lehet kevés gomolyfelhő, ott esetleg egy-egy gyenge zápor kialakulhat. Jobbára derült marad az ég. Napközben megélénkül a nyugati szél. A csúcshőmérséklet 21, 25 Celsius-fok között várható. Késő este 14, 19 fokra számít az Országos Meteorológiai Szolgálat (itt talál részletes térképet a hőmérsékletekről).

Veszélyes időjárási jelenség nem várható. Front nem lesz az ország felett, orvosmeteorológiai szempontból eseménytelen időjárásra van kilátás. Az enyhe tavaszi időt az okozza, hogy egyre inkább egy szubtrópusi anticiklon alakítja az időjárást a Kárpát-medencében. A magasnyomású légköri képződményben a leszálló légáramlatok jórészt megakadályozzák a felhők kialakulását.

Csütörtökön is túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 27 fok között alakul.