Vágólapra másolva!
Hétfőn az ország nagy részén már hosszabb időre is kisüt a nap, kedden és szerdán viszont ismét egyre többfelé várható eső, zápor. A Nyugat-Dunántúlon havas eső, havazás is lehet. Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás.
Vágólapra másolva!

Hétfő reggel, délelőtt még több helyen lesz erősen felhős az ég, később az időnként megnövekvő felhőzet mellett az ország nagy részén már hosszabb időre is kisüt a nap. A délelőtti órákban főként délen és keleten kevés csapadék előfordulhat. Már csak északon erősödhet meg helyenként a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között várható, késő este -2, +3 fokra számíthatunk.

Kedden délnyugat felől fokozatosan beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, zápor, a Nyugat-Dunántúlon havas eső, havazás is valószínű. Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Az északkeleti szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +3 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 3, keleten 11 fok körül várható.

Szerdán túlnyomóan borult lesz az ég, sokfelé várható ismétlődő eső, zápor, a Nyugat-Dunántúlon havas eső, havazás is valószínű. Többfelé jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Az északnyugatira fordul szelet sokfelé erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton 2, keleten 10 fok körül alakul.

Csütörtökön láthatjuk ismét hosszabb időre a napot: változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés várható, és csak helyenként lehet záporeső. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 11 fok között alakul.