Lemondhatunk a napsütésről erre hétre

Vágólapra másolva!
Szerdán csak este kezd szakadozni a felhőzet, csütörtökön pedig újra beborul. Havas eső és hó is eshet a magasabban fekvő vidékeken, pénteken akár 10 fok is lehet napközben. 
Vágólapra másolva!

Szerdán borult időre számíthatunk, csak estétől kezd el északnyugat felől felszakadozni a felhőzet. Északon, északkeleten helyenként kisebb havazás, nyugaton, délnyugaton eső, zápor is kialakulhat. Az átmeneti zónában ónos eső sem kizárt. Az északnyugatira forduló szelet helyenként élénk, a Fertő-tó térségében erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és -3 fok között alakul, késő estére 1 és -4 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön átmenetileg felszakadozik a felhőzet, majd estefelé ismét megnövekszik. Este az ország északi felén eső várható, a magasabban fekvő helyeken havas eső, hó is lehet. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Pénteken a rövid napos időszakok mellett sok lesz a felhő, elszórtan valószínű eső, záporeső. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, 4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 10 fok között lehet. Szombaton és vasárnap sem várható napsütés, a hétvégén is borult lesz az ég, elszórtan lehet eső, a hőmérséklet -3 és 8 fok között alakulhat.